Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Krči

Krči

Pozdravljeni! Moj 3tedne star sine ima grozne krce… od prvega dne mu dajem biogaia in olevit d3, ki sem ga kasneje odstranila, ker v velikih primerih povzroca krce. Dodala sem coliprev, za lazjo razgradnjo laktoze. Namen imam ukiniti biogaia in ce se vedno ne bo boljse bom vrjetno uvedla sab simplex ali pa koroske k. oz nekaj podobnega. Kaj mi lahko vi svetujete, kaj naj storim da bo mojemu sinu olajsalo krce? Namrec sedaj se dere tako mocno da cist moder postane v obraz in komaj pride do sape.. :-/ Ne pomaga masaza, tudi termofor ne, niti da ga nosiva…. Lepo prosim za dober nasvet! Hvala in lp, Barbara

Odsvetujem ukinitev vitamina D3 in prepogosto preizkušanje med seboj zelo podobnih preparatov. Dojenček ima zizrazite krče, ki jih štejemo kot prilagajanje in zorenje črevesja, lahko pa je posredi tudi kakšno neprenašanje mleka (beljakovin, redkeje mlečnega sladkorja). Poskusite uvesti formulo, ki je sicer namenjena otrokom z alergijo na kravje mleko, ki tudi ne vsebuje laktoze, ki sama po sebi povzroča več krčev. Probiotiki pomagajo pri poselitvi črevesja s koristnimi laktobacili, ki uravnavajo prebavo.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close