Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Nespečnost novorojenčka

Nespečnost novorojenčka

Pozdravljeni,
imam tri tedne starega dojenčka, kateri je večno časa buden. Sem se nekako na to navadila, ker je bil prvi otrok isti ampak da je pa buden 14ur v kosu mi pa ni normalno. Ne morem ga umiriti, uspavati
… Probavam vse kar je mogoče. Mislim, da si lahko predstavljate kakšno je njegovo razpoloženje. Kakšna razlaga zakaj se ne umiri, da bi zaspal? Se polno dojiva, lačen sigurno ni.

V tej starosti lahko sicer dojenčki spijo večkrat po nekaj minut/deset minut, pa vseeno prespijo veliko ur, povprečno 16-18, tudi več. Spanje je otrokova potreba, tako za dobro rast, kot razvoj. Dojenčka poskusite uspavati (morate sami najti pravi način), položite ga v toplo posteljico, lahko ovitega v mehko, toplo odejico, prostor, kjer spi, naj bo malce hladnejši in zatemnjen tudi čez dan.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close