Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija vprašanje

vprašanje

Lepo pozdravljeni.

Vljudno vas prosim za en odgovor. Moja hčerka je bila 28.12. stara 6 mesecev. Ker še nič ne kaže na to, da bi se samostojno vsedla, sem preizkusila, ali se še zmeraj potegne sama v sedeč položaj, ko jo primem za rokice, kadar leži. Pri tem se je začela upirati, za roke me sploh ni hotela prijeti, ko pa mi je vendarle uspelo, se ni dvignila, samo ležala je in se upirala.

Ali je to OK?

Hvala in lep pozdrav.
Barbara

Dojenček se sam usede, ko zna iz trebušnega položaja preiti v štirinožni položaj in se nato preko boka usede. Najpogosteje to znajo okoli 8.meseca. To, da otroka posedimo in se občasno zvrne, ne pomeni, da zna sedeti.
Poteg v sedenje iz ležanja poskusite 2x ali 3x dnevno ob različnih priložnostih. Mogoče ji samo ni bilo do tega. Če pa se res ne zna potegniti v sedenje, omenite pedaitrinji.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close