Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vprašanje

Vprašanje

Pozdravljeni!

Pri hčeri(11let) so pred 2letoma odkrili možen polip v antrumu( zaradi pogostih slabosti in bolečega trebuha je imela opravljeno gastroskopijo. Histološki izvid je bil v mejah normale, prisotno je bilo blago vnetje želodčne sluznice in minimalen ezofagitis. Kontrolo v gastrološki ambulanti bi mogli opraviti čez 1leto in smo pozabili, zato se bomo čimprej naročili. Zanima pa me ali nebi bilo bolje ta možen polip ( niso bili ziher če je ali je zgolj guba)odstraniti? Sama sem imela manjši polip na maternici, pa so mi ga takoj odstranili. Hvala za odgovor, lp
J.

Gre za različne polipe, ki jih ne obravnavamo vse enako (na maternici, na debelem črevesu, v želodcu, itd). Sploh pa ne pri otrocih. Zato so vas naročili na kontrolo, da se stanje primerja in vidi ali je sedaj potrebno kaj narediti ali se še lahko počaka.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close