Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija težave z ušesom

težave z ušesom

Spoštovani!

Rada bi vas vprašala za nasvet glede težav z desnim ušesom. Pred letom dni se mi je nekaj dni vrtelo v glavi, preko noči sem bila na opazovanju v bolnici, vse ok. Nato sem šla še na orl pregled, svetovali so mi mri glave , sum na tumor in prav tako vse bp. Tudi nevrološki pregled in posvet ni pokazal nič posebnega, vendar se mi občasno pojavijo bolečine na desni strani glave, nekje v višini senc, v desnem ušesu pa mi od takrat dalje stalno zvoni, občasno me tudi boli. Vrtoglavic sicer nimam več ampak je zvonenje moteče , na to uho tudi slabše slišim, ker mi niso odpravili težav sem prišela z jemanjem bio zeliščnih kapljic , vendar še ne dolgo tako da učinla še ni. Morda gre za Menierov sindrom? Za nasvet se vam vnaprej zahvaljujem !

Spoštovani,

pri Menierovem sindromu so značilni napadi – trajajo nekaj ur.
Najbolje, da greste spet na ORL, saj so potrebne meritve sluha in ravnotežja. Šele s temi meritvami lahko razmišljamo o diagnozi in možnem zdravljenju.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close