Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Pregretje

Pregretje

Pozdravljeni, naš 18 mesečnik je včeraj od 18. do 19. ure na soncu zaspal v babičinem naročju. Ko sem ga prijela, je bil spredaj, kjer se je stiskal moker in vroč. Po tem sem ga umila in mu po pol urah izmerila vročino in jo je imel 39°, ter nekaj rdečih pikic po trebuhu. Nato je zaspal. Ker je mirno spal, mu vročine nismo zbijali. Zjutraj ima vročino 38°, pikice so ostale, se pa igra. Znakov prehlada nima. Je možno, da je prišlo do previsoke vročine (39°) zaradi pregretja, sončarice ipd.? Kako bi se to kazalo? Zahvaljujem se za odgovore. Lep pozdrav.

Malo verjetno je, da bi se otrok pregrel na takšen način. Vročina, izpuščaj, so bolj verjetno pokazatelji okužbe. Otroka naj pregleda njegov pediater.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close