Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Jok pred in med dojenjem

Jok pred in med dojenjem

Spoštovani,

moja 3 mesece stara hči se zadnje 2 tedna veliko joče. Ko jo pristavim k dojki se joka, poskušam jo pomiriti z zvokom kuhinjske nape, načeloma traja nekaj sekund, tudi več – pol minute, minuto. Ko se prisesa, se zgodi da lahko normalno poje ali pa se vmes večkrat odklopi joka, se spret priklopi, in tako naprej. Včasih pa se zgodi, da vse skupaj poteka brez joka. Prehranjujem se že vse 3 mesece normalno, jem vse, oz. se mi ne zdi da bi se kaj v teh treh mesecih spremenilo. Sprašujem se kaj botruje temu kreganju?

Lep pozdrav.

Pozdravljena KM2019.

Pravite, da imate uspešno vzpostavljen sistem dojenja že skoraj tri mesece. Zadnja dva tedna pa dojenčica joka, pred in med dojenjem. Pravite, da niste spremenili prehrane, mleka imate dovolj.

Na podlagi povedanega zelo težko predvidim, kaj bi lahko bil razlog za nenadno spremembo razpoloženja. Se je pri vas morda spremenilo kaj drugega? Pomislite, prosim in se mi ponovno oglasite.

Morda pa je krivo samo poletje z visokimi temperaturami, morda potrebuje malo več tekočine.

Lep pozdrav,

Jasna Dolamič Gričar

Jasna Dolamič Gričar, mag. Izobraževanje in svetovanje JADRO, s.p. tel: 040 761 258 http://izobrazevanje-in-svetovanje-jadro.si/

New Report

Close