Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Zaspanost

Zaspanost

Pozdravljeni. Dva dni nazaj sem rodila s carskim rezom deklico, tezko 3040g. Prvi dan se je cel dan histericno jokala, nic jedla ker mleka se nimam, spala komaj dobre 5 ur.. naslednji dan pa popolno nasprotje, samo spi, cisto mirna, se za hranjenje jo moram zbujati kar pa ni enostavno saj preprosto se noce zbuditi. Hrani se z dodatkom, saj svojega mleka se vedno nimam. V porodnisnici samo govorijo da to ni dobro, nihce pa mi nerazlozi kaj bi lahko bilo narobe? Prosim ce mi lahko odgovorite saj sem zelo zaskrbljena.

Verjetno mislite, da pretirana zaspanost ni v redu? Verjetno ste sedaj dobili odgovore in se je pojasnilo stanje novorojenke. Drugače pa, če prav razumem, ste bili ob postavljanju vprašanja še v porodnišnici, bi bilo bolje, da vprašate sobnega zdravnika o stanju in vzrokih, saj je deklico videl vsak dan, vsaj na viziti.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close