Najdi forum

Zivjo!!namrec z zeno sva skupaj 11.Let zivela sva lepo zivljenje do nazaj nekaj let!!potem su se stvari obrnile na glavo nisva vc intimna klub vsem kar delam za najino dobro in to da bi ostala skupaj nazalost ona zivi v svojem lajfu in mene niti ne opazi pocutim se dosti krat usamljeno tudi lepa beseda bi bila velikega pomena ampak je nedobim imava 3 otroka!!in se borim da bi ostala skupaj zaradi njih kot vsak normalen covek imam custva in potrebe!!nesteto krat sva se pogovarjala o tem in njen odgovor je zmjeraj isti nedami se nimam potrebe niti zelje ce hoces najdi si lubico.Se slisi preprosto u bistu niti ni skoda mi je mene pa tudi otrok ker upam na boljs in z skokom cez plot ne resis tezave.Iskreno Rabim nek pametan nasvet star sem 30 let ampak od vsega tega sem zmeden in nevem kaj nej naredim.Hvala

To da se ji ne lib sexat pri treh otrocih ni nic cudnega. Tega je ogromno v druzinah.
Lahko se tud slabo pocut brez energije in nasploh utrujena. Povej ji da zdrav clovek se ne pocut vsak dan utrujen. Naj gre k dr kri pregledat.
Pa ne lezi ji v rit.
Daj ji vedet da si lahko najdes ljubico ampak potem bo prepozno za vse. Mal jo prestras pa ne rini v njo. Ukvarji se z otroci pospravi in zeni pomagi. Govorit o problemih pa zaenkrat nehi ker vsak dan o tem se ji neda pogovarjat. Daj ji mal dihat. Vsaj 14dni. Pa pripravi jo da gre k dr
Lahko so ji hormoni podivjal .ce pa se spi slabo pa je tecna pol pa sploh. Po porodih se rada tudi scitnica pokvari. To je zleza na vratu.

30 let šteješ in imaš že tri otroke ????
Torej so otroci še majhni . Kolk pa so stari ?
Je pa malo čudna izjava za žensko s tremi otroci , da si ti najdi ljubico , ponavadi ženske hočejo obdržati partnerja ,ne pa da ga potiskajo drugam, če so doma majhni otroci .
Ne vem mogoče te žena ne ljubi več . Odsotnost spolnih odnosov je lahko znak , da ima ljubimca ali pa da te je nehala ljubiti in se te več ne želi .

Tale slaba pismenost mi diši na provokacijo.
Če je pa resnična, je že to prvi razlog za slabo voljo. Kdo bi hotel biti s tako slabo pismenim človekom?
Očitno si tudi zelo otročji, saj naslov zanemarjen veliko pove o tebi.
Z ženo sta se odločila za tri otroke v relativno kratkem času in sedaj si revež zanemarjen?
Zanemarjeni so lahko samo otroci, ti pa si odrasla oseba in ne moreš tekmovati z lastnimi otroki za ženino pozornost!
Nehaj prosjačiti za seks, ampak se resno loti družinskega življenja. Z ženo bosta morala malo bolj resno zastaviti družinsko življenje, da bo pri tem tudi prostor samo za vaju. Najbolje, da stopita do resnega terapevta, lahko pa malo bereš tudi na netu, kako se živi v kvalitetni družini.

si zanemarjen, in če si najdeš ljubico boš ti prasec. Mogoče pa ima ona kakšnega.

New Report

Close