Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Povišana temperatura 1 teden

Povišana temperatura 1 teden

Pozdravljeni.

Imam vprašanje glede mojega zdravstvenega stanja. Kaj menite,da se dogaja. Jutri sem naročena na pregled. Me pa vseeno zanima vaše mnenje.

V četrtek proti večeru 1 teden nazaj me je začelo boleti grlo. Šla sem spat in naslednji dan so se začeli tipični znaki angine: hude bolečine v grlu, težka in boleča glava, bolečine v ušesih, povišana temperatura, mrzlica, slabost, omotica, težave s koncentracijo, potenje, bolečine v mišicah in še menstruacijo sem dobila.
Seveda vse do ponedeljka zaradi grla skoraj nisem nič spala. V ponedeljek so pa večinoma vsi znaki popustili,samo povišana temperatura, vrtoglavica in slabost še vztrajajo. A mislite,da je to zato,ker potrebujem antibiotike ali,da se kaj drugega dogaja? Pa naj omenim,da vsak dan pijem ogromno tekočine, jem veliko sadja in zelenjave in pijem veliko caja z ingvetjem,limono in medom.

Hvala za odgovor..

Lp

Spoštovani,

opisali ste znake viroze. Verjetno ste se tudi že pozdravili. Vseeno lahko sporočite, kaj je ugotovil zdravnik.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close