Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Hcerka tozi, da ji pusca

Hcerka tozi, da ji pusca

Pozdravljeni.
Hcerka je stara 8 let in ze vsaj eno leto tozi, da ji pusca… ko gre na stranisce, se normalno polula. Vendar pravi, da ji potem se nekaj pusca. NJprej sem pomuslila, da se ne polula do konca. Zato sem jo spodbujala, da je res lulala do konca in se nekaj casa sedela na wcju. Opazam, da ji res nekaj kaplic pritece, saj ima po lulanju mokre hlacke. Sedaj nekako deluje tako, da po lulanju ne razkrecuje nog, hodi s prekrizanimi, skoni se tezko… zanima me, kaj storiti? Obisk pri zdravniku ali kako poatopati, da ugotovimo, kaj jo tare.
Hvala za pomoc,
Lpm

Možno je, da gre za kakšno motnjo mikcije (lulanja), ko po lulanju nekaj urina ostane še v mehurju. Poskusi naj tako, da po koncu lulanja še malce počaka in potem ponovno poskusi polulati do konca.
Če se bodo mokre hlačke kljub temu nadaljevale, bo potrebno do zdravnika.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close