Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Poziranje

Poziranje

Pozdravljeni, bolna sem ze od zacetka decembra. Zacelo se je z nekajdnevno virozo, potem pa scitnica, zelodec, gripa….
V tem casu se grlo, ki me ne boli, samo ze
4 tedne imam otezeno poziranje tablet, hrana, ce je fajn prezvecena mi ne dela tezav, tekocina tudi ne. Zatakne se mi pa vsak tablet, se euthyrox zjutraj komaj pogoltnem, emozul za zelodec, probiotiki…vse moram stresat iz kapsule. Tezavo imam, ker imam migreno, in so mi relpax ukinili, ker mi povzroca palpitacije in tahikardijo, vceraj sem vzela nalgesin za glavo v upanju da bo slo brez tezav, seveda ni slo. Problem je ker ko se mi zatakne, je se cel dan obcutek da je tam in se mi vse razboli, konstantno goltam slino, grgram slano vodo, nic ne pomaga.
Res me ze moti, cisto sem ze obupana, aha, bila na orl, kar razen rahlo vnetega grla niso videli niti mi razlozili zatikanja. Imate mogoce kak nasvet ali idejo zakaj se to dogaja, in ko vec govorim postanem hripava, ce sem pa bolj tiho je bolje.
Ne kadim, hrano pazim zaradi zelodca…
Hvala vam za odgovor, lep pozdrav.

Spoštovani,

glede na vaš opis so težave povezane z želodcem in s stresom. Tableta vas ne more poškodovati, imate pa psihični odpor, pride do krča mišic v žrelu in požiralniku, to pa boli. Svetujem vam gastroskopijo in vaje za sproščanje, odpravo stresa.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close