Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Pregnyl 2500 in negativen urinski test

Pregnyl 2500 in negativen urinski test

Pozdravljeni,

trenutno sem 7 dan po ET 1 zamrznjenčka od vsega 8ih, počutim se še kar ok, imam sicer nožnično vnetje (po 3 dneh jogurtovega tampona sicer dooosti boljše) in pa vnetje mehurja (3 dni bilo zdaj boljše po pitju enooooormnih količin vode, danes pa se je spet pojavilo malo bolj nadležno pečenje), sicer imam prsi zmerno napete, prav tako tudi trebuh, pojavljajo pa se mi dnevni glavoboli ki jih odpravljam z Lekadolom (sicer glavobola nimam nikoli). Malo sem zdaj zabredla, saj nič od tega ni tema mojega vrašanja. Skratka…
Včeraj sem (ker sem pač katastrofalno neučakana in čudna) naredila noseniški test First Sign, ki pa je bil nepričakovano negativen, saj sem po ETZ dobila injekcijo Pregnyla 2500…
Rečeno je bilo in tudi čitam povsod da je test zaradi hCG ki ga vsebuje Pregnyl še vsaj 10 dni lažno pozitiven…zato sem bila popolnoma šokirana, ko je bil moj test negativen….?! Je mogoče to sploh kako strokovno pojasniti???
Nekako sem ta test naredila tudi zato, ker sem bila 100000% da bosta vidni dve črtici in bom tako malo pridobila na psihološki moči (kljub temu da bi bilo lažno, bi prvič v življenju videla dve črtici in bi mi bilo najbrž lažje verjeti da se mi bo to enega dne zares posrečilo….)

No najlepša hvala za pojasnila, sicer načeloma nisem oseba ki piše po forumih, ampak tokrat res potrebujem pojasnilo….

Najlepša hvala !

Odvisno je, kateri dan si imela prenos zarodka. 10 dni načeloma velja učinek stop injekcije, ampak, če si imela 3 dan, potem naj bi nekje 9 dan izvenel učinek, če 5 dan , naj bi 7 dan izvenel. Najbrž to je eno povrečje, mogoče pri nekaterih prej, pri nekaterih kasneje. Si šele 7 dan in ni še potrebe po delanju testa. Pokusi pozitivno mislit in potem čez par dni naredi test še enkrat.

Nene…nisem izgleda dobro napisala…nisem dobila stop injekcije med ovulacijo, temveč Pregnyl 2500 ob prenosu (takoj po vstavitvi) zamrznjenčka v naravnem ciklu. Je zdaj jasno napisano? 🙂
Torej sem zdaj 8 dan po inekciji Pregnyl 2500.

Se opravičujem, sem malo zamešala pojme…Vseeno ti želim, da ti uspe.

Nič hudega, hvala vseeno! Upam da je uspelo ja ker ti znaki so tak mix da si jih res ne znam tolmačiti 🙂 testa pa ne bom več delala pred prvim dnem izostanka menstruacije, ki jo (ne) pričakujem v petek 🙂

Hej. Jaz sem delala test 2 dni po etz (sem se malo igrala) in je bila ciiisto rahla druga crtica, torej vpliv stopke. 5 dan po etz je bila spet rahla, verjetno vpliv stopke + cisto malo nosecniskega hormona, 7 dan po etz je bila crtica enako mocna kot 5 dan, predvidevam da manj vpliva stopke in vec nosecniskega hormona…no cez par dni je bil krvni tudi pozitiven in sem sedaj v 15t. Upam, da sem dokaj razumljivo napisala, v glavnem stopka se je pri meni prej scistila kot v 10tih dneh. Ce si noseca bi po mojem mogla imet 8-9 dan po etz dve crtici. Zelim ti veliko srece!

Pikamika….hvala za pojasnilo.
Predvsem me tudi zanima, ali obstaja oz. ali je v praksi mogoče dati več hormona za podporo nosečnosti, če izgleda da pri meni Pregny 2500 ni držal niti 4 dni, saj je bil test 4. dan po ETZ in inekciji negativen…?!?! Ve kdo mogoče to?

Je mozno. Kolikor sem brala tuje forume nekatere dobijo po 5000 ali pa celo 10000 enot, ne vem pa od cesa je to odvisno.

New Report

Close