Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Krvava zilica v grlu

Krvava zilica v grlu

Lep pozdrav ze kaksno leto imam vneto grlo,ubistvu je vneta samo leva stran grla izgleda kot nekaj krvavih zilic in pikica,povecini sploh ne cutim da je vneto le zjutraj ko se zbudim…mogoce kdo od vas ve kaj bi lahko bil vzrok?najlepsa hvala…

Lep pozdrav!
Ze kaksno leto opazam da imam nal evi strani zrela krvavo zilico v obliki crke U,zilica je krvave barve in se je nikakor ne morem znebiti pijem caj ne kadim…ponavadi je niti ne cutim,le v jutrnjih urah cutim nekaksen pritisek okoli nje.
Star sem 25 let,mogoce veste kaj bi to lahko bilo?zadnje 2 mesce tudi ne kadim vec pa je se vedno isto.Hvala za avs odgovor.

Spoštovani,

lastnega grla si sami ne morete ogledati. Verjetno opazujete ustno žrelo, kjer so nekoliko razširjene žilice pogosto prisotne in so reakcija na draženje.

Dražilci so lahko virusi, alkohol, cigarete, refluks kisline iz želodca, itd. Morda spite ponoči z odprtimi usti, usta se izsušijo in vas zjutraj to moti.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close