Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Ali kdo podari majhnega kužka?

Ali kdo podari majhnega kužka?

Pozdravljeni!

Že dolgo časa se odločam za obogatitev življenja s psom, sedaj imam končno vse pogoje za to, zato me zanima, če kdo podari kakšnega majhnega kužija? Zanimajo me predvsem te pasme (lahko tudi mešančki): čivava, mali italijanski hrt, maltežan, pritlikavi pinč, shih-tzu, tibetanski španjel, zahodnovišavski beli terier,…
Pregledala sem že bolha.net a vse kar mi je bilo všeč je takoj oddano 🙁

Lep pozdrav!

http://www.podarimo.si/podarim/c100100/psi/stran-1

jaz rad mučim mačke, in pse lahko ti podarim psa brez nog in z luknjo v vratu.

Predstavnika ene od teh pasem ti ne bo nihče podaril, ampak je najbolj zanesljivo, da ga kupiš pri vzreditelju. http://www.kinoloska.si/predvidena-legla spremljaj tukaj. Na bolhi pa niti ne glej, ker tam je velika večina ljudi ki prodajajo pse šteparjev, preprodajalcev in neodgovornih dvoriščnih rejcev, ki ti drago prodajo mešanca, ki na koncu zboli in pri veterinarju daš en kup denarja. Ne rečem da so vsi takšni, ampak že če pogledaš koliko se jih oglašuje pod imenom ”čistokrvni brez rodovnika”, kar v realnosti sploh ne obstaja in je le zavajanje kupcev, ti je jasno, kakšni neodgovorneži brez kakršnega koli znanja o vzreji psov večinoma prodajajo na bolhi.

So pa te pasme ki si jih navedla čisto različne, pravzaprav jim je velikost edina skupna lastnost. Premisli najprej še malo, kakšnega psa po karakterju iščeš, si izberi eno pasmo, se res temeljito pozanimaj o njej in kupi psa pri dobrem vzreditelju, bo veliko boljše kot da zdaj nekaj na hitro iščeš kdo ti podari psa.

Sploh pa, če nimaš denarja za nakup psa ga niti ne kupi, saj gre za hrano, veterinarja, opremo, pasjo šolo in vse ostalo še dosti dosti več kot za sam nakup.

Odgovor na objavo uporabnika
fifi na goli mizi, 08.01.2015 ob 20:09

jaz rad mučim mačke, in pse lahko ti podarim psa brez nog in z luknjo v vratu.

Če nimaš nič pametnega za podariti ti tudi tvojih neresničnih,groznih pripomb ni treba…

Hvala za razumevanje!

Če nimaš nič pametnega za podariti ali komu uresničiti željo, ti tudi tvojih neresničnih groznih pripomb ni treba podariti.

Hvala za razumevanje!

New Report

Close