Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina hemoroidi

hemoroidi

Pozdravljeni!

Imam krvaveče hemoroide. Že dvakrat sem bila operirana, nazadnje pred osmimi leti, zdaj pa imam ponovno težave. Kljub temu, da imam redno prebavo (vsako jutro po zajtrku) , bolj redko blato in se veliko gibljem, v zadnjem času ob odvajanju blata začutim ostro bolečino in močno zakrvavim. Ko se brišem čutim za grah debelo zatrdlino, ki se kasneje vrne v črevo. Pri sedenju me boli. Tudi sicer imam zelo krhke kapilare in pogoste dolgotrajne modrice ob najmanšem pritisku oz. udarcu.
Ker se naslednji teden odpravljam na daljše potovanje z avionom me krvavitve skrbijo. Ali je ponovno potrebna operacija oz. ali lahko zadevo uredijo ambulantno. Če morda veste bom vesela nasveta, ali obstajajo v Ljubljani tovrstne privatne ambulante, saj je v Bolnici Petra Držaja čakalna vrsta običajno zelo dolga.

Lepo vas pozdravljam,

Maja

Spoštovani!

Operacija verjetno ne bo potrebno. Daljše potovanje pa seveda lahko prispeva k nelagodnemu počutju ali poslabšanju stanja.

Tromobzirane hemeroide praviloma operirajo proktologi (kirurgi), zato ne vem, če se poleg teh v omenjeni bolnišnici neposredno s tem v Ljubljani ukvarjajo še kje. Izven Ljubljane pa v vsaki drugi bolnišnici.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljeni!
Pokličite še zasebni medicinski center dr.Košoroka IATROS, parmova 51b Ljubljana na telefon 01/4366190.
Informacije dobite tudi na spletni strani: http://www.zdravniski-nasveti.net
S pozdravi

New Report

Close