Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija bolečine v grlu

bolečine v grlu

Spoštovani, sredi marca sem bila v bolnici taradi peritonzilarnega ognojka na levi strani grla. Diagnoza: Abscess.peritonsillaris sin. Po antibiotični terapiji, incizijah, dilatacijah, se je vnetje umirilo in šla sem domov. Od takrat, torej še 2 meseca po odpustu, čutim neprijetno bolečino pri požiranju na točno tistem delu, kjer so posegi bili opravljeni (8x). V čem je problem, ali me bo to sedaj vedno bolelo? Bi bilo nujno iti do zdravnika? Bolečino čutim tudi pri npr. zehanju. Kot, da bi na tistem mestu imela nekaj oz. mi kaj rastlo. Ne znam se drugače izraziti, upam, da razumete.

Hvalain lepo pozdravljeni.

Nina

Spoštovani,

svetujem pregled pri ORL specialistu (ne pod nujno). Vsaka brazgotina je lahko boleča več tednov. Lahko je v brazgotini še vedno vnetje, občasno šele ob operaciji (odstranitvi mandljev) najdemo za mandljem še nekaj gnoja, kar lahko povzroča stalne zmerne bolečine, občasne vročine itd.

Razmislite o odstranitvi mandljev.

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close