Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Diprogenta in krvavitve iz nosu

Diprogenta in krvavitve iz nosu

Spoštovani!

Danes sem bil pri otorinolaringologu zaradi krvatitev iz nosu in je na podlagi ugotovitev , da imam bakterije, ki mi razjedajo sluznico oz. nekaj takšnega, ( izvid bom prejel po pošti ) predpisal uporabo kreme 2x dnevno za 7 dni. Na recept nisem gledat, tako da ne vem kaj je gor pisalo, in v lekarni sem tako dobil kremo Diprogenta. Zdaj pa ne vem ali je to res pravo zdravilo ali je prišlo do pomote v lekarni in kako ga naj uporabljam, glede nato, da je v navodilih napisano, da se to zdravilo ne uporablja na sluznicah.

Hvala za odgovor.

Spoštovani,

v lekarni izdajo zdravilo glede na zdravnikov zapis na receptu. Otorinolaringologi mnogo krem uporabljamo tudi za sluznice, ker so pač tovarniško že pripravljene, ob ustrezni uporabi ni tako nobene škode. V nos kremo nanesemo s čisto vatirano paličico in nežno pomasiramo.

Lep pozdrav,

*** asist. dr. Tanja Soklič Košak, dr.med., spec. ORL, ORL Klinika, UKC Ljubljana *** ORL SOKLIČ KOŠAK, Vilharjeva 50, LJUBLJANA *** m: 041 45 22 88 *** e: [email protected] *** https://www.orlsoklickosak.si ***

New Report

Close