Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija bolečina v ušesu

bolečina v ušesu

Pozdravljeni!

Že približno pol leta čutim bolečino v desnem ušesu. Ne konstantno, zaboli, mogoče par minut traja in izgine. Včasih je to večkrat na dan, potem nekaj dni sploh ne, pa se spet pojavi. Podobno čutim tudi v levem ušesu, a bistveno manjkrat. Če se pritisnem pod desnim ušesom, me navadno “zaduši”, sproži se mi kašelj in me sili na bruhanje. Pri levem ušesu se mi to ne dogaja. Zdaj pa sem na desni strani grla zatipala tudi zatrdlino, trdo kot kost. To čutim tudi na levi strani, a je tam komaj zatipljiva. Včasih imam občutek cmoka v grlu.
Bila sem že pri ORL specialistu. Pregled ušesa, nosu in grla je bil brez posebnosti. Slikala sem tudi vratno hrbtenico. Opaziti je nekaj sprememb, a naj te ne bi vplivale na bolečino v ušesu. Naslednji pregled imam 10.2..
Priznam, da me vse skupaj zelo skrbi. Zanima me vaše mnenje o tem in kolikšna je verjetnost, da bi bile te težave rakavega izvora.

Hvala za vaš čas in odgovor.
Lep pozdrav.

Vse kar navajate je v mejah normale..ali na kratko: nič vam ni hudega, in prav gotovo ni rak.
Premislite ali res še potrebujete pregled.

Lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close