Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija pljučnica

pljučnica

Spoštovani!

Moj problem traja že približno mesec dni. V grlu se mi stalno nabira “gnoj”, ki ga moram stalno izkašljevati in pljuvati. Hrkam praktično stalno (med treningom, doma,…), predvsem pa v zaprtih vlažnih prostorih in zunaj na mrazu, čeprav se trudim dihati skozi nos (bolečina kašljanja je večja). Zjutraj, ko se zbudim je izbljuvek tudi kdaj krvav. Drugače pa so različne barve (prozorni, rjavkasti, zeleni, krvavi…).

Bil sem pri osebni zdravnici, ki me je dala na krvne preiskave in so bile vredu. Predpisala mi ni ničesar, razen nasveta, veliko piti, dihati skozi nos, lekadol za vnete mandlje.

Od obiska sta minila že dobra dva tedna. Stanje se ni izboljšalo. Obiskal sem savno, ki ni veliko pomagala (morda, ker sem bil le enkrat). Včeraj pa sem začel jemati Granobil in Fluimukan.
V noči na sredo, po treningu pa sem prepoznal tudi znake pljučnice ( mrazenje, vročina, oslabljenost in bolečina v mišicah), ki so popoldne prenehali.

Prosim za vaš nasvet in ali menite, da bi bil potreben ponoven obisk pri osebnem zdravniku. Podobne težave se mi pojavljajo zadnji dve leti (jesen/zima), vsakič ni bilo nobenih “nepravilnosti” pri krvnih rezultatih. Menite, da bi problem rešil s cepljenjem proti pljučnici, čeprav sam dvomim v cepljenja predvsem zaradi škodljivih stranskih učinkov.

Hvala za odgovor. Lp

New Report

Close