Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma vnetja sklepov na prstih

vnetja sklepov na prstih

Pozdravljeni,

prosim za pomoč. Preden me obtožite naj poguglam, naj povem, da sem že in sem totalno zmedena ob vsem prebranem. ČLovek še res lahko zboli in si še druge bolezni navleče, tega pa nočem :(. Enostavno ne vem, kaj in kako, zato prosim za konkretno pomoč, ki je nekomu preverjeno pomagala. Ja vem, da so tudi organizmi različni, pa vendar. Zanimajo me predvsem domače žavbe.
Naj omenim to, da imam zelo zelo slabo prekrvavitev, roke skoz ledene tudi pri +15 zunaj mi zmrznejo, tako da se ne morem sleči ali odkleniti vrat, imam nek sindrom ugotovljen (pozabila, kako se imenuje). To se mi sedaj pojavlja drugo zimo. S tem, da se mi je prvič letos šele konec zime marca, tokrat pa že sedaj novembra, še predno se je zima praktično začela. Rokavice itak uporabljam dvojne!!!!

Odtekla sta mi kazalec in sredinec. tipična rdečiča in oteklina, ne morem stisniti pesti, najhuje je ponoči in zjutraj, a sta neokretnost in oteklina prisotna tekom celega dneva.

Kaj naj naredim?
a pomaga hladno ali toplo, masaža, je res, da se ne sme preveč beljakovin jesti. S katero kremo, če sploh naj masiram, kaj mi je skratka za narediti. Res sem žalostna, ko pogledatm te svoje prste :-((((((((( že malo deformirani 🙁

New Report

Close