Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija MNENJE GLEDE OPERACIJE

MNENJE GLEDE OPERACIJE

Pozdravljeni!

Sin, star 2,5 leti je čez en teden naročen na operacijo žrelnice. Naj samo opišem njegove težave.
Nekje od 1. leta naprej je imel konstantno, vsak dan, izcedek iz nosu, ki ni bil vedno enake barve in gostote. Že kot dojenček, v bistvu še čisto novorojenček, pa je smrčal. Nikoli ni imel vnetij ušes ali grla. Pri 2 letih sva bila na ORL, kjer so mu ugotovili močno povečano žrelnico in priporočali operacijo, na katero smo se takoj naročili.
V zadnjem času pa smo vsi – doma in v vrtcu opazili, da se mu je izcedek zelo zmanjšal oz. ga ni več, prej pa je bil čisto vsak dan. Včasih, ko spi, pa ga tudi ne slišim več, diha skozi nos.
Ali je možno, da bi se mu stanje samo popravilo? Naj vseeno gremo na operacijo, ali bi še malo počakali? Ker zdaj v enem tednu ne bom nikakor prišla do specialista na ponovni pregled in sem res v dilemi, kaj storiti.
Naj še omenim njegov govor. Zelo kmalu je začel govoriti, sedaj oblikuje zelo lepe in razločne stavke, nobena beseda ni popačena. Prehlajen je redko, vnetij pa, kot sem že omenila, nima. Ima pa menda zelo velike mandlje.

Hvala!

Na žalost sem prepozen z odgovorom. Svetoval bi vam posvet ob naročenem sprejemu – s pregledom bi se bilo veliko lažje odločiti.
lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close