Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Vrtenje v glavi

Vrtenje v glavi

Pozdravljeni!

Kakšne pol leta se mi dogaja, da denimo ob seksu ali ob kakšnem drugem recimo naporu, da se mi začne v glavi vrteti, na desno uho takrat ne slišim nič, pred očmi se mi začne megliti, postaja mi slabo in zdi se mi, kakor da bom padla v nezavest. Po nekaj minutah, ko moram mirovati in biti na svežem zraku se mi potem stanje popravi. Prav tako sluh na desno uho izgubim vsake toliko časa, ne vem zakaj in takrat moram pogledati močno v levo, da se mi pojavi nazaj. Na začetku sem vtroglavico pripisovala težavam s ščitnico in zelo nizkemu tlaku, ki ga imam, sedaj mi je vse skupaj že preveč čudno. Šla sem do zdravnice, ki mi je dala napotnico za ORL, vendar še čakam na pregled. Prosim vas že za predhodno mnenje in svetovanje.

Hvala za odgovore že vnaprej in lep pozdrav!

No sedaj ste verjetno že opravila pregled pri ORL…

sam bi vas morda najprej poslal k nevrologu, še prej pa bi vam slikal vratno hrbtenico, menim, da bi prav okvara vratne hrbtenice lahko bila vzrok za vse vaše težave.

lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close