Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Vnetje ušes. . .

Vnetje ušes. . .

Pozdravljeni!

Sem v precejšni dilemi kaj lahko še naredim, ker imamo trenutno res obupno stanje.
Skoraj 14 mesečni otrok ima že tretjič v enem mesecu vneta ušesa. Ponavadi se začne z vročino in seveda groznimi bolečinami katere načeloma omilim s Paracetamol svečko.
Otrok je bil do sedaj večinoma zdrav, razen kakšen prehlad, viroza. . . S prvim vnetjem ušesa in vročino je imal tudi prvič vročinske krče, dobil Hiconcil katere je dobival 7 dni, po prenehanju jemanja antibiotika je čez dva dni spet dobil vročino, vnetje ušes in Amoksiklav za 7 dni. PO prenehanju jemanja le tega je po enem tednu dobil spet vročino in vnetje ušes spet Hiconcil. Tokrat mu z ušesa, precej bolj kot pri prejšnjih dveh vnetjih, teče gnoj iz ušesa. Aha naj še povem da je bil pri prvih dveh vnetjih malo tudi nahoden sedaj pa nič, pediater je omenil, da ima malo rdeče grlo.
Kaj naj naredim? Res je grozno, ker razen da mu dajem kaj proti bolečinam sem nemočna. Ali svetujete kakšen obisk pri Doktorju specializiranem na tem področju. Ker poslušam raznorazne očitke me še zanima, se lahko uho vname recimo zaradi vožnje s kolesom, brez kape? Sama sem prepričana da ne, pa naj izvem še od nekoga ki je iz te stroke.

V naprej se vam zahvaljujem za odgovor in vam želim lep dan.
Beti

New Report

Close