Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Samske mamice z dojenckom

Samske mamice z dojenckom

Iscem samske mamice, ki imajo zdaj dojencka, da bi se obcasno dobivale na srecanjih v Ljubljani. Ce vas zanima povezovalno starsevstvo, se toliko bolje 🙂

Jst sem za.

Fino! A pocakava se malo, ce se se kdo javi, pa se potem dogovorimo za en sprehod?

Kako je možno to: samska mamica z dojenčkom. Ali je oče takoj po rojstvu ušel, ali kaj je vzrok?

Ker nas je vedno več, sem naredila na FB skupino – samske mamice. Če se želi katera pridružit, mi naj piše na [email protected].

Lp

Drugače pa ja…partner gre, zato ostanemo same. Jst sem še noseča. Rok imam pa zelo kmalu. Eni pač niso za starša, čeprav so mogoče bili sami pobudniki za družino.

Zakaj bi pa bilo pomembno, zakaj smo postale samske mamice? Nasim partnerjem se je mogoce kaj zgodilo, ali pa so se prestrasili ocetovstva, ali pa imajo prevec dela s sabo in svojim zivljenjem… Tisoc moznosti – ampak na tem forumu ni pomembno nic drugega, kot to, da se mamice povezemo med sabo.

Drugace pa super ideja tole s FB skupino in posebnim mejlom.

Tudi jaz sem, bila nekdaj samska mamica z novorojenčkom, ki pa je sedaj zrasel, že v pravega mladega gospodiča,:)- Punce vem, kaj dajete skozi, naj vam bo vsak dan z soncem obsijan.

Preživite ga čimbolj sproščeno in uživajte v vsaki minuti, vaši dojenčki bodo še prehitro zrastli. :))

Tudi moj je , gre prihodnje leto že v šolo. Tako sem ponosna nanj. Pa tudi z očetom se videvata že dobri dve leti. Njuni stiki, ki jih prej ni bilo, pa so čedalje bolj pogosti. Oče se je očitno našel v vlogi očeta in želi nadoknaditi zamujeno. :))

Lep dan

hvala za te spodbudne besede! pa se upanje nam dajes – saj mogoce bodo pa ocetje s casom se k sebi prisli…

‘Nekdaj samska mamica’ hvala za pozitivno zgodbo. Nikoli nisem mislila, da se bo to zgodilo tudi meni, pa saj, verjteno nobena tega ni mislila, še manj želela. Tako pač je, ni vedno vse rožnato. Žal nisem iz Ljubljane, bom pa obiskala spletno stran, ker osebno ne poznam nobene, ki bi to ravno sedaj preživljala… Srečno vsem mamicam in njihovim sončkom!

jaz pa rad mam  otroke  nebi pa se branu se kakega  sej otrok ni nc kriv  mislim pa da z kaksno postanemo prijatelja  lahko se pa kaj spremeni ce je katera za interisirana pisi ali pusti kak kontakt

 

New Report

Close