Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija iz nahoda v herpes itd..

iz nahoda v herpes itd..

Spoštovani!

Dva tedna nazaj sem dobila nahod. Bolečine v grlu itak spadajo k meni, ni pa bilo hudo (občutek hladu v prsih, nakar se je s prehladom to začelo ”luščiti”) . TT ni bilo. Ker je kar teklo od mene, sem 3 dni jemala aspirin complex, pa je bilo ok. nekje 5 dan pa me je začela boleti nosna votlina oz. konica. Sem bila prepričana, da je to zaradi nahoda (ranice pač), ampak sedaj je to že en teden, malo več, in sem ugotovila, da je pa to kar herpes (ga pa prakticiram sicer na ustnici, ob stresu (posebej po nočnem delu), psihičnih preobremenitvah..). Pred tem prehladom pa sem imela herpes na ustnici. Se je lepo pozdravil (res traja 10-14 dni). Težava je v tem, da sedaj krvavim iz nosu. Ne teče mi kot ko ti priteče kri, ampak začutim vlažnost, kot bi se morala usekniti, pa ni to, ampak je kri. In to že en teden. Si vlažim nosno votlino s pršilom, pa mi vse steče v grlo, ker nisem v bistvu zamašena, vonjam v redu, je pa občtek zamašenosti.. Ne vem, če je ravno ”normalno”, da porabim po 10,20 robčkov za to ”krvavo praznenje nosu” Ali pač? Imam pa tudi nizek pritisk in ne vem, ali bi lahko trenutne vrtoglavice lahko povezovala s tem trenutnim dogajanjem ali ne?
Verjetno pa bi bilo najbolje, da stopim do osebne zdravnice, mar ne?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Petra

Spoštovana Petra!
Veliko veste o herpesu in prav imate v vašem predvidevanju. Ampak, kot ste napisala sama, herpes traja 14 dni…počahajte vsaj toliko pa verjetno ne bo potrebno iti k zdravniku.
lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close