Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Boleče uho

Boleče uho

Pozdravljeni,

Decembra so me začela boleti ušesa. Imela sem tudi zamašen nos, glavobole, vrtoglavico, slabost in povišano temepraturo. Osebna zdravnica mi je predpisala Nasonex in povedala, da gre za najverjetneje za alergijo, ter posledično vnetje sinusov. Ob pregledu ušes je rekla, da izgleda kot da sem že prebolela vnetje ušes. Vnetje sinusov se mi je že pozdravilo edino desno uho me še občasno boli. Opazila sem, da me uho boli kadar zunaj piha in če mi v uho zaide voda. Ob bolečini dobim tudi povišano telesno temperaturo (do 37,3 °C). Boli me v notranjosti ušesa, kot bi me nekaj trgalo, vleklo, uho mi začne tudi žareti. Zanima me kaj bi to lahko bilo?

Hvala za odgovor in pomoč

Spoštovana!

Po vašem opisu imate pač občasne nahode, ki so navadno pogostejši pozimi. Glede na to, da so težave že praktično izzvenele se ne vznemirjajte. Tudi vsi ostali simptomi so tipični simptomi pri prehladu (oz tik pred njim in po njem).

Lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close