Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Boleče uho

Boleče uho

Pozdravljeni!

Star sem 23 let in že dober mesec pod spodnjo čeljustjo na desni strani tipam bulico v velikosti lešnika. Sama bulica ni boleča, se pa bolečina (ne močna, vendar moteča) pojavlja tik pod in v desnem ušesu, poleg tega pa tudi za ušesom tipam oteklino v dolžini cca 3-4 cm, ki gre od ušesa diagonalno proti temenu, v tem področju pa me prav tako občasno boli glava. Opisano težavo spremlja še zabasan nos, neprijeten občutek (suh) v grlu, pogosto pa pljuvam bele ali rjavo-zelene kepice. Morda veste kje je težava?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

POzdravljeni!
Najverjetneje imate (blago) vnetje v žrelu omenjene bulice pa so povečane bezgavke, ki navadno spremljajo vnetja v področju nosu in žrela. Če nimate vročine priporočam, da mirno počakate in težave bi morale v nekaj dneh miniti.
Lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

Pozdravljeni!
Imam bolečo spodjno desno stran čeljusti, najprej sem mislil da je modrostni zob zato sem šel k zobozdravniku ki mi je počistil kamen in me napotil da ssi slikam zobe.Ko sem to opravil smo videli da je vse v redu vendar bolečina ne preneha.Bolečina pa sega že vse do ušesa in občasno do požiralnika , nato sem se odpravil k osebnemu zdravniku ki mi je rekel da nimam vnetega ušesa kaj sem jaz mislil da je in da imam otečene bezggavke na spodnji strani čelusti. Dobil sem abntibiotike pa bolečina ne popusti. Kaj narediti?

Lep pozdrav!
če bolečina po zdravljenju z antibiotikom še ni popustila bi bilo le dobro iti na pregled k ORL specialistu.
Lep pozdrav,

*************************************************** Dr.sc. Igor Fajdiga, dr. med., specialist otorinolaringolog Dogovor za zdravljenje smrčanja 040 870665

New Report

Close