Najdi forum

Po Menstruaciji

Pozdravljeni

Stara sem 31. Odkar se je menstruacija končala ne vem kaj se dogaja z mano. Enkrat skačem od veselja, pojem, nakupujem, drugič sem zalostna jokam, lačna, občutljiva na vse stvari in ne da se mi nič od nič tudi sama ne vem zakaj moram jokati?.

Je 1 teden od Menstruacije sedaj, in moje razpolozenje niha gor in dol tu pa tam. A se mi samo zdi ali se kaj dogaja z mano?? Ker res preprosto ne razumem zakaj sem toliko vesela, drugič zalostna

Lepo vas prosim sedaj mnenje in kam naj se obrnem?

Hvala vam!

Spoštovani,

mislim, da vaše nihanje razpoloženja nima nič z vašim ciklusom. Predlagam, da se najprej obrnete na svojega družinskega zdravnika, ki vas lahko usmeri dalje k psihiatru. Morda gre za manično-depresivne epizode, ki so lahko tudi nevarne. V manični fazi se lahko odločite za kašne nesmiselne nakupe ali investicije, v depresivni fazi pa si lahko storite kaj daljnosežnega na zdravju.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close