Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Menstruacija in Bruhanje

Menstruacija in Bruhanje

Pozdravljeni

Stara sem 31. M. se mi je pojavila na 27. dan Trajala 3 dni. Zdaj je 2 dni od Menstruacije in sem začela bruhati večkrat, Ima to kak veze z M? Ali kaj drugega? Ker mi je Slabo in Bruham samo. Nekateri mi pravijo naj naredim test nosečnosti vendar se mi zdi nima smisla ce sem M. pravkar imela in pojavila se točno

Torej kaj naj storim naj grem jutri do zdravnika Saj tudi Apetita nimam vse se mi zdi fuuj nič ne jem

Hvala

Spoštovani,

bruhanje je zelo splošen simptom in je v veliki večini primerih povezano s problemi s prebavili. Če samo bruhate in ničesar ne zadržite v sebi, lahko pride do dehidracije in do prevelike izgube elektrolitov, zlasti kalija, zato v primeru, da v 2 dneh ne mine, obiščite splošnega zdravnika ali splošno urgenco.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close