Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Izostanek menstruacije,test negativen

Izostanek menstruacije,test negativen

Pozdravljeni. Na vas se obracam saj smo trenutno na dopustu v Sloveniji (zivimo v tujini), s partnerjem sva zacela delat na se enem otroku, pred tem vedno zanosila v 1. Menstruacije redne na 28 dni sepravi je od zadnjega dneva M do prvega dneva naslednje vedno 20 -21 dni! Sedaj je ze 25 dan se pravi mi zamuja vsaj 3 dni. Test negativen. Krce mam pa take ze ene 4 dni kot, da se bo vsak cas ulila. Nimam pojma kaj se z mano dogaja, pocakat ce bo prisla M? Al it nujno nekemu ginekologu tukaj v Sloveniji na dopustu? Tu smo se 10 dni. Delala sm digitalno clear blue kateri mi je pri prvem pokazal plus ze 5 dni pres pricakovano🫣 lepp prosim za odgovore in pomoc. Hvala❤️

Spoštovani,

če je test CB negativen, potem niste noseči, izostanek M pa je lahko tudi iz drugih razlogov (npr. luteinska cista, ki mimogrede pojasnjuje lahko tudi bolečine). Če bi se te stopnjevale, seveda obiščite kakšno ginekološko urgenco (da se izključi torzija jajčnika), sicer pa preprosto počakajte na M. Pa samo še droben nasvet. Nikogar ne zanima zadnji dan menstruacije. Vsak ciklus se začne s prvim dnem menstruacije in zaključi s zadnjim dnem pred naslednjo menstruacijo, dolžino ciklusa pa prestavlja celotno obdobje od 1. dneva ZM do zadnjega dneva pred naslednjo menstruacijo.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close