Najdi forum

Spol otroka

Pozdravljeni!

Bom kratka. Delamo na deklici. (Vem, da je najprej zdravje, potem vse ostalo…), pa ce sem že lahko malo egoisticna…

Torej 3-4 dni pred O- odnos, potem pa nič do konca O? Če sexsava še npr 2 dni pred O, se poveca moznost fantka? (Ki bo vseeno zelo zazeljen in ljubljen, da ne bo pomote).

Lp.

ja, kolikor vemo o razliki med moškimi in ženskimi spermiji bi naj bilo tako, da so moški hitrejši, ženski pa dolgoživi. S tem, da se špekulira na dolgoživost se seveda tudi zmanjšuje splošna verjetnost zanositve, kajti na individualni ravni ne vemo, kaj pomeni dolgoživost. Ekstremi opisane dolgoživosti je menda 5 dni, ampak lahko, da je pri komu tudi le 1 dan ali dva. Ta “igra” pride torej v poštev, če je želja po zanositvi “pogojna”, ne kadar je absolutna.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close