Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva zakasnela zanositev

zakasnela zanositev

zdravo, zanimajo me vase izkusnje z zakasnelo zanositvijo, nezascitene spolne odnose sem imela 19.,20. dan ciklusa, do sedaj sem imela redne menstruacije na 28.-30. dni, trenutno mi menstruacija zamuja ze 5 dan, testi so negativni prvega sem opravila na 30. dan, drugega na 32., danes na 35. dan pa se dva, vei so bili negativni. ali je mozno, da je prislo do zakasnele vgnestitve? na 28. dan sem imela rjav izcedek, ki pa se je pojavil in takoj izginil, videla sem ga na wc papirju. Zanimajo me vase izkusnje? malo me je strah, ker delam v taksni sluzbi, kjer so prisotne kemikalije in rendgeni

Spoštovani,

če je test nosečnosti negativen 15 dni po SO, potem nosečnosti ni. Sicer pa ni pomembno, če delate s kemikalijami in RTG, v kolikor pri tem delu uporabljate predpisano zaščitno opremo in ne dvomim, da jo.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close