Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Obračanje ponoči med spanjem

Obračanje ponoči med spanjem

Pozdravljeni gospod Pušenjak.

Kot vedno se obračam na vas. Imam malo smešno vprašanje,  ampak ne morem mimo tega.

Sem v 38.tednu nosečnosti in sem že kar težka in nerodna. Ponoči se obračam,ne najdem več položaja vse me boli od kolkov do trtice.

Ko sem se danes ponoči obrnila z boka na bok mi je nekaj tako močno počilo da sem skočila iz postelje. Zelo me skrbi,da nisem otroka kaj poškodovala da ni njemu kost počila ali kaj podobnega😔. Se opravičujem če je vprasanje neprimerno ampak res ne vem kaj bi to lahko tako počilo.

Hvala za pomoc

Spoštovani,

sicer težko uganem, kaj bi lahko počilo, sem pa 100% gotov, da otroka ni mogoče poškodovati. Glede tega ste lahko popolnoma mirni. Verjetno je torej počil kak sklep, ki se je za hip malo “razprl”, podobno kot pokajo členki prstov, če močneje potegnete za prst.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close