Najdi forum

Zivjo vsem, imam problem, stara sem 34 let, samska po dolgoletni vezi, ki mi je pustila neke notranje posledice. sicer sem samozavestna, nimam pa samospoštovanja, hecno se sliši toda tako je. Sem kar čedna, urejena, elegantnega videza na odgovornem delovnem mestu in povsem neodvisna. Pa kljub temu še vedno sama, kar me ubija. Če mi je kdo všeč, ga zasujem ssmsi, pritiskam, sploh postanem nepotrpežljiva, po drugi strani, če pa mene kdo “napada” ali pritiska, mi pa tudi ni všeč in ne odgovarjam.
Kako naj od sebe ne odbijem moškega, ki mi je všeč?

Enostavno, ne pošiljaj mu toliko sms-jev in ne pritiskaj nanj, če pa kdo pritiska nate, se mu odpri.

Ja počni ravno nasprotno kar počneš sedaj. Življenski cilj ti ne sme biti iskanje moškega, ampak živeti svoje življenje, tako kot meniš, da je prav, pa če vsebuje moške ali ne, to je tvoje življenje. Bodi preprosto to kar si, saj vem lahko je rečt to, ampak je resnično. vse ostalo bo prišlo in ne boš iz vsake stvari delala projekta, ampak se boš prepustila toku, praviš, da izobražena pa si že toliko , da boš vedela kaj je prav in kaj ne.
če pa ne veš, pa poslušaj srce in tako naredi,

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja, Primož hvala… toda lahko je reči, tezko je to narediti. Ko si sam 4 leta po razvezi in imaš visoke kriterije, potem pa ti pride pred oči nekdo, ki ustreza vsem tvojim zahtevam, ga napadeš ( pritiskaš) in še tega obiješ………

No, človeku je vseeno dobro dati pet minut časa za razmislek, da ima med branjem toče sms sploh čas pomisliti, ali si mu všeč ali ne 🙂

Predvidevam, da gre za moške, stare cirka kot ti, ki imajo svoje življenje, prijatelje, hobije… Ne moreš pričakovati, da bodo vse to izpustili iz rok in se te oprijeli kot rešilnega pasu v razburkanem oceanu. In obratno, tudi ti bi morala biti pri teh letih toliko zrela, da bi bila avtonomna oseba s svojim življenjem, partner pa bi ti ga samo prijetno zaokrožil.

Sem prepričana, da pri drugih stvareh v življenju takoj opustiš metodo, ki se izkaže za neučinkovito… Naredi to še pri moških. Tale tvoj princip se ni izkazal, torej je čas, da prenehaš z njim.

hvala ti ločevalka, imaš prav. In zelo lepo napisano, pa povrhu vsega še resnično. Res je, ko mi kaj ni, znam odločiti. Ja on je star 39, samski, meni pisan na kožo…ampak sem preveč pritiskala, toda on pa tudi ni kazal nekega hudega interesa, bolj kot ne sexualne igrice, kar mi je nekaj časa prijalo…potem sem ga pa zasula….zdaj noče slišati niti za moje ime več…..pa sem se zelela opravičiti…pa ni bilo odgovora…totalna ignoranca, kot da sem zrak

Nicegirl73,
moram ti odgovoriti na tvoj mail, ker sem sam doživljal podobno. Pri 29 letih sem začel sedem in pol letno zvezo. Moje dekle je bilo zelo samozavestno, ker je imelo zelo lepo izgrajeno telo in tudi v službi dober položaj. Vse bi bilo v redu, če bi imela otroke, vendar sem videl, da v tej smeri nič ne dela, oz. ji več pomeni uživanje. Prekinil sem zvezo in bil prepričan, da se bova z lahkoto razšla. Ko sem ji povedal, da grem, takrat pa se je na moje presenečenje »sesula«. Začela me je klicati in obljubljati, da se bo spremenila. Glede na to, da me prej ni cenila, ko sem ji posvečal 100% pozornost (prijetna presenečenja, masaže, darila, nežnosti…), sem odšel.

V mladosti sem se do deklet obnašal zelo arogantno in včasih celo ponižujoče. Nobeno dekle me ni zapustilo. Po težki preizkušnji (umrl mi je oče in mlad sem prevzel gospodarstvo na domačiji in še študiral poleg) sem se popolnoma zresnil. Takrat sem postal do nasprotnega spola zelo pozoren in spoštljiv. Ženske me niso cenile. Prav tako je pri tebi. Ugotavljam, da si podobna meni. Ko spoznaš moškega, ki ti je všeč, bi zanj vse naredila. Očitno pa to nasprotni spol odbija. Sam ugotavljam, da je potrebno najti ustrezno mejo, tako da partnerju pokažeš, da ga imaš sicer rad, vendar mora tudi on dobiti občutek, da se mora boriti zate. Saj veš, da so najbolj vredne tiste stvari, ki jih težko dobimo! No, če želiš, da se kdaj bereva in izmenjava izkušnje mi lahko pišeš na mail.

Drugače pa uživaj se sprosti in pokaži moškemu svetu svojo ceno. Ko se boš sama cenila, te bodo cenili tudi drugi!

Lep vikend!

Evgi

Vidiš lepo si napisala, ko imaš visoke kriterije. In kakšni so kriteriji? lep, postaven, mišičast, športnik, izobražen, na visokem položaju, bogat, samostojen, priden, delavec, …

Ja kriteriji, zapomni pa si tole, ne moreš imeti vsega in pri ljubezni, bi moral biti kriterij samo ljubezen in ne kriteriji, kaj mora oseba vsebovati.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala Primož, toda od moškega ne iščem nič več, kar lahko ponudim sama.

Jaz mislim, da mora biti življenski cilj najti moškega, ljubezen, nežnosti, oporo….živi že itak svoje življenje, ima službo, otroke…mora pa zapolniti še čustveno praznino, ki vsakega ubija. Dobra mama je samo srečna mama. Mama, ki navznoter umira, ni dobra mama. Aha, zdaj vem, kaj mi je storiti, grem na lov na partnerja.:-))))

Nicegirl, pravi te bo sprejel, kakršna boš v določenem trenutku. Mislim, da pravemu številni smsi niso v breme, ga ne odvračajo…pri pravi ljubezni in začetni kemiji je naša potreba po stiku s partnerjem velika, stiki nas osrečujejo. Oba.

Drugo je, če moški ne čuti na začetku tistega, kar čutiš ti, če je previden in bi rad z neko vojaško taktiko najprej spoznal teren..potem pač nista usklajena in nista prava drug za drugega. Morda boš tudi ti kdaj naletela na moškega, pri katerem v začetku ne boš začutila potrebe po neprestanem stiku in boš želela en sms tedensko. Vidim pa še eno možnost, da si tako kot sem bila jaz odvisna od odnosov…čutiš odvisnost, ki ni niti zaljubljenost niti ljubezen. Preberi kaj še v tej smeri.

Srečno!

Zakaj se ti tako mudi? Pišeš, kot da bo konec sveta, če ne boš v roku enega meseca dobila moškega. Zakaj panika? Imaš dva otroka, če sem dobro prebrala na drugem forumu. Niti na biološko uro se ne moreš izgovoriti. Uživaj poletje, pojdi ven z otrokoma, s prijateljicami. Do zime se bo že našel eden za stiskanje in gretje. Na takšen način se ne išče pravega. Da mora pod mus nekdo biti pravi takoj zdaj.

Nicegirl, če je tipu šlo samo za seks, že v osnovi nisi imela najmanjših možnosti za kaj več. In od takih niti ne pričakuj, da kdaj bo kaj več, ker se takšen preobrat zgodi na vsakih sto primerov enkrat.

Evgen, jaz tvoje teorije ne kupim. Ma niti pod točko razno se ne grem iskat nekega ravnotežja med izkazovanjem čustev in igranjem nedosegljivosti. Ko se me kdo res dotakne, sem dosegljiva in pika. Se predam stoprocentno in konec. Drugače se sploh ne grem. Verjetno komu takšne igrice ustrezajo, ampak tak človek niti slučajno ni zame.

Hvala, res ste prijazni….. le nekja moram obrazložiti…ne, ne mudi se mi, toda pravega ni že 4 leta…… Pa ne vem, če iščem samo ljubezen, iščem nekoga, ki je “sexi”, razumovajoč in zaposlen tako kot jaz…In nič več ne pričakujem od moškega, kar lahko ponudim tudi sama……. in ponavljam, sem pravi “magnet” za “barabe2 oz moške, ki si želijo le mojega telesa, druzbe ali poslovne koristi…in to me boli


Pravijo, da kar daješ, to tudi prejemaš. Nisem ravno prepričan, da ti zgolj in samo trosiš bisere okoli, drugi pa to zlorabljajo.


Morda ne bi bilo napak, če se naposled le vprašaš, zakaj je temu tako. Tako kot beži hudič od križa, bežijo barabe od poštenih in suverenih žensk. Če dejansko nisi takšna, pa očitno daješ takšen vtis.

Ene stvari si boš vendarle še morala priznati…

Uf. Z drugimi besedami: Iščeš kar ti moški lahko da, ne pa to, kar moški je…

Ženske ste večji materialistke kot moški. Kaj ima? Kaj je še v življenju sposoben narediti? zakaj se lepše ne oblači? Avto? Parfum? Moda? Good life?

Seveda smo pa moški večji egoisti. A mi bo z njo lepo? Bova vsak dan sexala?

Moj nasvet: Najbolj, da ostaneš sama in si sem in tja privoščiš “posladek”

Men tud ni jasn kako biti, se obnašati v vezi…Včasih se sprašujem ali je sploh prav,če se moraš pazt kaj govoriš, delaš, da nisi spontan v zvezi…sama razumem človeka, ki ga imam rada, rada mu pustim, da živi svoje življenje naprej in pri temu želim, da me počasi vključuje v svoj način življenja, tako kot js njega. Sama ne želim takoj spremeniti svoj način, to tudi od njega ne zahtevam, da se takoj spremeni. So pa neke nerazumljive stvari, kar se veze tiče: zakaj moški želijo, da jim težiš (to mi je celo rekel), zakaj ga moti, če zamudi 1-2 ur in se izgovori, da pač ni mogel prej, ker je…. in mu rečeš ok. Pač sprejmeš, da tip zamuja in to vzameš v zakup “tak pač si”. Js mam pa druge napake…k jih bo pa on “vzel v zakup”. In tko greš s spoštovanjem, razumevanjem in seveda ljubeznijo naprej na skupno cesto…Js na to gledam kt zadrgo…z ena stran se prilagaja drugi in na koncu se zapre kot ena enosmerna cesta, ki pelje naprej…
Zase lahk rečem, da sem fletna, sexy (bolj ovira kt prednost), brihtna, komunikativna, sam zgleda preveč dobra in prilagodljiva…sam mislm, da pravi mora osvojiti mene…

ampak tole je pa groza..poln forum luštnih seksi, vabljivh žensk z enim samim problemom..da moški tega ne dojamejo tako

ali ste že pomislili, da pa mogoče le ni problem samo kje drugej? Kaj pa če vseeno tudi zu vami ni kaj v redu? Pa ne mislim na pletenje puloverja, kuhanje žgancev in hojo na Šmarno goro…

…a si ti pomislil, da ženske ne iščemo tipa, ki zna popravit avto, ampak tipa, ki dobro sexa in ve kaj je zenska!!!!!!!!!!!!!!!

Upam, da ne iščeš tipa, ki je spedenan do daske, bogat, več pred špeglom kot ti …
Mene je v življenju najbolj presenetil moški, ki ni bil nič od tega, samo zelo zelo inteligenten. In da sem sploh prišla z njim v stik in da sem ga sprejela takšnega kot je, je bil takrat neverjeten čudež. Potem se mi je začel zdet lep in zdaj je najlepši!

Spremeni paradigmo! Kaj je lepo, kaj je sexy kaj res pomeni, da tip ve kaj je ženska. Ko te bo pravi tip pogledal, takrat boš vedela! In ne čakaj vsaki dan na princa, daj možnost tudi ne-princem, zelo boš presenečena. Kar naenkrat boš ugotovila, da si našla kralja.

Ne iščem bogatega, ker sem sama dovolj premožna. Iščem pa inteligentnega, to pa drži

Če si v živo pol toliko polna sama sebe, kot na tem forumu, ne vem, čemu se čudiš. Vsak vsaj približno inteligenten moški, po katerem “kao” tako zelo hrepeniš, se te bo na široko izognil.

Je pa res, da si na tem forumu našla, kar iščeš. Pozornost. Glede tega pa ti gredo vse pohvale!

New Report

Close