Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vecerno dojenje

Vecerno dojenje

Pozdravljeni,

Sem mamica 3 mesečnega fantka. Čez celi dan in celo noč se zelo lepo dojiva , tudi mleka imam dovolj. Naš problem nastane ko je ura okoli 18:00 in ko nastopi dojenje pred spanjem. Malcek med dojenjem obrača glavo, stoka,joka , se odriva , brca.. kaj mislite da bi to bilo? Če ga vzamem v narocje je zelo miren. Cudno mi je saj se to dogaja samo v vecernih urah. Do zdaj se je vedno pred spanjem lepo dojil in bil na dojki tudi 1h ter lepo zaspal. Zadnji teden pa nikakor zvecer ne sprejme dojke.

 

Vnaprej hvala.

to se pogosto dogaja proti večeru, ko je dojenček tudi že utrujen, mleka je morda manj ali ne izteče tako hitro in uspeššno kot čez dan, tudi vi ste utrujeni, naval mleka je počasnejši. Morda tudi tisti hip ne potrebuje dojenja, pa bi ga morda čez kakšno uro. Poskusite preložiti, zakasniti, morda prej z večernimi rituali, boste videli.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close