Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija okrevanje po artroskopiji kolena

okrevanje po artroskopiji kolena

Pozdravljeni 17.11 sem imela artroskopijo kolena reptura menisci lat. genus sin., plica paratelaris medialis et  lateralis genus si..

Dva meseca po operaciji še vedno prisotna bolečina v kolenu, nepravilna hoja,(sploh navzdol stopnice)… Vaje delam od operacije,kot tudi uporabljem sobno kolo..Ker sem bila prej športno aktivna, tudi sedaj ne počivam in telovadim..Zanima pa me, zakaj imam v ležečem položaju tako oteženo upogibanje kolena, ki me pri tem boli in napenja..ali je to normalno?Kaj bi še lahko naredila, da se koleno čimprej sanira oz. prenehajo bolečine?

Hodim tudi na veliko FTH obravnavo,  do sedaj 5 obiskov.

hvala za kakršnokoli mnenje, lp mateja

Spoštovani!
Malo že dolgo trajajo te bolečine, je pa to še možno in v mejah normale po artroskopiji, če je bil poseg nekoliko večji. Svetujem še naprej lokalno hlajenje, vaje za kvadriceps, kolesarjenje, dokončajte s FTH, Nato počakajte še mesec dni po FTH. Če stanje ne bo boljše, kontrola nato pri operaterju.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close