Najdi forum

Alkohol. Skoraj vsak dan pijana

Imam težavo. Partnerka je vedno rada kaj popila. A sedaj je to šlo preko vseh meja. Skoraj vsak dan pijana. Dneve pa ko ni pa tečna. Jaz je že dlje časa opozarjam, da tako nebo šlo naprej. Sploh pa ko me ni se mi zdi da izkoristi trenutek in se ga napije. Imama tudi majhnega otroka in seveda ob razhodu ga nemorem pustiti takšni osebi. Kako naj rešim situacijo? Ona kolikor vidim alkohola nebo opustila. Jaz pa tako ne morem naprej.

Ona ima problem, ki kvari vajin odnos. Ti si to spoznal, ona pa očitno ne. Šele ko se bo ona zavedala svojega problema in bo pripravljena kaj narediti, se lahko situacija izboljša.

Če si želiš ta odnos obdržati, ji postavi strog ultimat. Če se bo konkretno spremenila in pustila pijačo, se lahko vajin odnos uredi. V nasprotnem primeru, nima smisla vztrajati. Zapusti jo, zahtevaj skrbništvo za otroka. Če boš znal nedvomno dokazati, da gre pri njej za alkoholizem, ne boš imel nobenega problema dobiti izključno skrbništvo za otroka. Reši vsaj sebe in svojega otroka.

New Report

Close