Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija SLABOST PRI HČERKI

SLABOST PRI HČERKI

Pozdravljeni,

 

imam hčerko staro 7 let. Nenehno mi jamra, da ji je slabo. Najbolj zjutraj in zvečer, ko se uleže v posteljo, vedno pride ven in pove, da ji je slabo. Drugače je normalno aktivna. Nima vročine, nič je ne boli. O slabostih jamra že 10 dni. Vsaki dan. Včasih ji je slabo tudi čez dan, bolj v dopoldanskih urah. Ni to taka slabost, da bi bruhala. Je pa taka, da zvečer leži v postelji in ni tak dobrovoljna.

Pred 2 letoma je imela zelo močno pljučnico z izlivom na levem krilu. Zaradi fuzo bakterije, ki jo je napadla je bila 9 dni v komi. Na zdravljenje se ni odzivala in smo mislili, da ne bo preživela.

Bila je edinstven primer v sloveniji, ki se ji je to zgodilo so rekli zdravniki. Sedaj ima del pljuč zabrazgotinjen. Sicer čisto minimalno. Zaradi tega je postala asmatik. Pumpico uporablja samo pred kašno aktivnostjo. Sedaj že dolgo časa ni bilo potrebe.Zaradi te bakterije, ki jo je napadla je imela vsakih 5 tednov ( točno na 5 tednov ) bolezensko stanje, visoka vročina, ki je bila 40 stopinj in je to trajalo 7 dni, nato je bilo 5 tednov mira in spet po 5 tednih enako. Zaradi tega so ji pod nujno odstranili mandlje in žrelnico, ker se je bakterija zadrževala na mandljih in so se bali, da bi spet prišla v pljuča.

 

Nevem, če je to lahko povezano kaj s tem, da ji je slabo.

 

Prosim za odgovor.

 

hvala

Kaj bi to lahko bilo, zank česa?

Slabost pri hčerki

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close