Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Slabost pri hčerki

Slabost pri hčerki

Pozdravljeni, imam hčerko stara je 7 let.Že 10 dni jamra,da ji je slabo.Vsako jutro ji je slabo in vsak vecer,ko gre spat.Nenehno jamra,da ji je slabo.Drugače je brez vročine in kakšnih drugih znakov.Tud tek se mi zdi normalen pri njej.

 

Naj povem,da je pred 2 letoma dobila pljučnico z izlivom,ker jo je napadla fuzo bakterija.9 dni je bila v komi.Nismo vedeli,ce bo preživela,ker se bi odzivala na antibiotike.Posledica ji je pustilo na pljucih,saj se ji je del pljuč zabrazgotinil od izliva in praskanja in drenaže.nevem,ce je kaj povezano lahko s tem kaj.

Ni normalno,da jamra skozi da ji je slabo sploh zjutraj,dopoldan in zvecer.Ne bruha in nic.Ko se vleze v postlo ji postane slabo.

 

Kaj bi to lahko bilo?

 

Hvala

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Če slabosti ni sledilo bruhanje in potem driska in ni podatka, da je npr.  v šoli oz. v razredu še nekaj takih bruhačev in driskačev, je potrebno takšne slabosti razjasniti s pregledom pri osebnem zdravniku. Še posebej otrokom je salbo skoraj pri vsaki bolezni, tudi pri angini in vnetju ušes, pljučnici, boleznih v trebuhu seveda tudi, tako da samo s podatkom o slabosti ni mogoče pojasniti stanja.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close