Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Dojencek in njegovo (ne)spanje

Dojencek in njegovo (ne)spanje

Pozdravljeni!

Imam 4mesecnega dojencka, kateri po mojem mnenju noce/nemore sam spati.. Nevem .. uspavam ga vedno na dojki saj enostavno drugih resitev ne najdem .. probala sem mislim da vse in se na koncu nic ni izslo.. ko mi ga uspe uspavati, dojencek spi le kakih 30-45 min (dosti literature sem ze prebrala in ocitno je to ta prvi spalni ciklus) potem se zbudi, vidno se vedno utrujen, vendar noce/nemore sam zaspati nazaj.. zanima me ali imate mogoce kaksen nasvet kako ga uspavati nazaj (z dojenjem mi ga ne uspe) .. naj omenim da v vozicku je ista zgodba, v avtu tudi, v nosilki sem ga sicer dokler je bil manjsi nosila in je spal po 3 ure ( ce se je zbudil je nazaj zaspal) .. vendar mi je sedaj ze pretezek saj sem sama bila operirana na hrbtenici in ne smem dvigovati tezkih bremen..

vesela bom kakrsnegakoli nasveta !

najlepsa hvala!

Nimam čudežnega recepta.

Mogoče poskusite ugotoviti, kaj ga zbudi po 30-45 minutah, ko bi še moral spati. Res pa je, da si dojenčki še urejajo ritem budnosti in spanja in da je včasih res težko.

 

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close