Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vnetje useska

Vnetje useska

Spostovani!

imam 3 mesece starega dojencka.. z mozem ze par dni opazava da mu iz levega useska smrdi.. vendar brez kaksnega posebnega izcedka .. malo ma edino rumeno vendar mu to pri kopanju obriseva.. sepravi nic nebavadnega..

povisano telesno temperaturo tudi nima .. nevem a gre mogoce za kaksno zacetno vnetje useska? Namrec iz desnega mu nic ne smrdi.. cudno mi je malo

Boljj verjetno gre za vonj ušesnega masla. Vnetje srednjega ušesa ali slkuhovoda  bi povzročilo hude bolečine. Vnetje srednjega ušesa je najbpogostejši zaplet otroškega prehlada, vendar o prehladu niste pisali. Vnetje zunanjega ušesa (sluhovoda) pa bi bilo pri dojenčku nenavadno, saj je običajno posledica nekakšnega močenja (npr. bazeni, morje), ko voda ostane v sluhovodu, ob drugih, še redkejših vzrokih.

Vendar naj so sluhovod ogleda otrokov perdiater, da izključi tudi najmanjšo možnost kakšnega vnetja.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close