Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Preskakovanje v kolenu pri dojenčku

Preskakovanje v kolenu pri dojenčku

Pozdravljeni.

Imam sina starega 8 mesecev. Nekaj dni nazaj sem začela opažati, da mu preskakuje desno koleno. To se dogaja, ko prosto brca z nogo, ko pa se npr postavlja v bočni sed ali na kolena, se tega preskakovanja ne sliši niti ne čuti. Sem kar malo v šoku. Prosila bibza vaše mnenje. Glede na to, da se sam postavlja na kolena in v bočni sed, se mi zdi, da ga ne boli.

 

Hvala za mnenje

Sara

Ali mislite, da otroku pri gibanju poka v sklepu ali mislite s preskakovanjem pravi izpah? Vsekakor se posvetujte in pokažite pediatru. Najpogosteje gre za pokanje pri gibanju zaradi ohlapne sklepne ovojnice, kar običajno mine samo z rastjo.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Sara… kako ste rešili z premiki? Ste ali do pediatra? Tudi zadnje čase enako opažam pri svoji dojencici, le da je v levi nogi.

New Report

Close