Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija žrelnica pri otroku

žrelnica pri otroku

Pozdravljeni,

ko je bil otrok star 3 leta sva na ORL Ljubljana opravila pregled, dobila kapljice za nos. Otrok ima že od rojstva probleme, in sicer ko spi smrči, diha skozi usta… prehladov je imel kar nekaj, antibiotike pa mislim, da le enkrat.

Otrok bo aprila star 4 leta in opažamo, da v govoru ni napredka. Zelo slabo, nerazločno govori. Logopednja je svetovala ponovni obisk na ORL.

Verjetno ga bodo pregledali in nam svetovali kako naprej. Ali odstranitev žrelnice vpliva na izboljšanje govora. Kaj svatujete vi v tem primeru?

hvala in lep pozdrav

Če je povečana žrelnica vzrok slabšenu sluhu, posledično slabšemu govornemu razvoju, dihanju na usta, smrčanju, diahlnim premorom, utrujenosti (zaradi motenega spanca), se po odstranitvi žrelnice stanje izboljša ini to močno in zelo.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close