Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Izpuscaji in sum na alergijo na KM.

Izpuscaji in sum na alergijo na KM.

Pozdravljeni, na Vas se obračam s slednjim vprašanjem. Imam 1 mesec staro dojenčico… bila je dojena in delno ma AM Novolac. Kot strela z jasnega so se zacele tezave, bila je poovsem rdeca v izpuscajih, vidno tudi kot suha koza, krastice, rdecina, koprivncia.. vse v enem… grozna.. po obrazu, prsnem kosu, pod pazdihami, rokami…. opazeno sem poslala nasemu pediateu, ki je rekel naj takoj prenehamo z AM in pricnemo z Novolac alernova ker vse kaze na alergijo…. ko smo zaceli jesti omenjenp mleko se ie stanje izboljsevalp, manj izouscajev, boljsa prebava,itd…. danes ima zopet nekaj izpuscajckov vec…. brala sem da se koza nekaj casa “cisti” alergena in ni za panicarit… po krasticah po obrazu jo mazem z riboderminom, pri zdravniku sem bila z njo na prvem pregledu 2 dni nazaj, in je P rekel, da rabi telo svoj cas,… danes pa nekaj izpuscajev vec in sem malo v skrbeh…. sicer je veliko boljse, lepse kaka itd…

kaj pravite?

 

 

Lp tatjana

Ker gre pri atopijskem dermatitisu za alergijo kasnega tipa, traja dlje časa, da se stanje umiri. Nadaljujete z mlekom,  ki je primerno za otroke z alergijo na KML. Svetujem hitri pregled pri alergologu, da dobite otrdilo za nakup tega mleka (na recept).

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close