Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Jokanje med hranjenjem

Jokanje med hranjenjem

Pozdravljeni,

moj 2,5 mesecni dojencek, 90% dojen, vcasih dodamo HIPP comfort dodatek (priblizno enkrat na dva dni), zadnja dva dni med hranjenjem joka in se upira. Med dojenjem nekaj casa (npr 10 min) lepo pije, nato se zacne zvijati in neutolazljivo jokati ter noce vec zagrabiti dojke. Ponudiila sem mu flasko, vendar je enako. Ob poskusu podiranja kupcka je izbruhal popito vsebino. Zadnje dni tudi bolj pogosto kaka (vec kot 4x na dan), blato je rumeno in zelo tekoce. Opazila sem tudi da zadnje dni vec spi.

kaj bi lahko bil vzrok?

Takšne motnje hranjenja so kar pogoste, poskusite podreti kupček med dojenjem in ga nato ponovno pristaviti. Ali bruha vedno med takšnim poskusom ali se je to zgodilo samo 1x? V kratjkem imate pregled pri 3 mesecih starosti, povejte pediatru. Napredovanje na telesni teži bo potrdilo ali gre za nekaj, kar je neprijetno, pa bo minilo ali za kaj takega, ko je potrebno drugače ukrepati.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close