Najdi forum

Spoznal sem je pred cca 10 leti. Lepa, čudovita po parih bežnih srečanjih ne je totalno prevzela in brezglavo sem se zajubil vanjo.

Do sedaj vedno prepričan, da je na začetku vse sladko, z casom pa ko se “poliže med” postane težje. Tukaj ni bilo tako ljubil sem jo vsak dan bolj, vsak dan je bila zame lepša. Jaz sem že od prej imel podjetje, kar kmalu sva ustanovila še njenega, si pomagala, ustvarjala, gradila in hkrati uživala drug ob drugem.

Po parih letih sva dobila sina, moje sonce in smisel mojega življenja. Moj sin in hkrati najboljši prijatelj v eni osebi, v prostem času sva skoraj vse “moške” stvari počela skupaj, se nonstop pogovarjala, igrala in smejala.

Kot najbrz povsod je tudi pri nama prišlo do napetosti, prerekanj ampak sva jih po parih dneh nekako zgladila in šla naprej. Kot sem rekel lepa in čudovita, tudi sex je bil nekaj čarobnega z vsakim odnosom bolj intenziven in bolj čuteč. Velikokrat sva fantazirala med sexom o raznih perverzijah in tudi o tretji osebi med nama. Registrirala sva se na portal za srečanja in se parkrat tudi dobila. Vedno je bilo po srečanju neko razočaranje ker to nekako ni bilo to kar sva pričakovala, vedno sva se dobila z moškim. Nekajkrat sva se celo skregala zaradi tega ker mi ni zaupala, da se nebi dogovarjal za srečanja sam in se dobival ter jo prevaral.

Odkar jo poznam oz odkar sm prvič z njo spregovoril besedo nisem bil z drugo,nisem občutil dotika druge kože kot njene,nisem vonjal drugega vonja kot njenega.

Enkrat sva fantazirala tudi o njeni sodelavki, sicer samo v aktu da je podrejena njej. Bika je mlada sicer z dobro postavo ampak ampak v njej ni bilo neke fukiš zadeve ki bi me privlačila,   bila pa mi je všeč misel da je z nama. Veliko je telovadila in zgodbe iz fitnesa objavljala na instagramu. Komentiral sem njeno zgodbo, dve,pet… nevem koliko, ne pa tudi nevem več kot 10,15 krat, v smislu da ima dobro postavo, rit. Dostikrat sm bil sam z njo se sicer z njo pogovarjal in malo tipal če bi bila za kej takega( sicer ne direkt “a bi šla z nama”) nisem je pa nikdar nekaj otipaval, ji predlagal da bi se kje dobila, karkoli takega.

Moja je neke noči gledala moj telefon in v sporociloh je bil moj komentar njene zgodbe, vprašala me je kaj je to in koliko je tega bilo, nisem si upal povedat ker sem se bal da jo izgubim. Napisal sm njeni sodelavki če prosim to zadrži zase. Ona je vse kometarje redno slikala in shranjevala ter zjutraj vse pokazala moji.

Sedaj sem kriv še tega da sm še kakšno drugo sodelavko prevec ” lepo” gledal v smislu da bi sigurn kej mel z njimi če bi one to hotele.

Vem nisem.naredil prav ker nisem bil iskren in ji takoj povedal, sploh pa ker sem to komentiral. Vem da pomagat mi nemore nihče, sam sm kriv, ne ona, one, kdorkoli.

Ostal sm sam brez nje ki mi pomeni vse kar partner lahko pomeni partnerju,brez otroka ki je kot moje srce in brez tega nemorem živet. Sam v prazni hiši, v tišini ki me ubija, brez družine, družbe, pravih prijateljev. Na trenutke obupujem, razmišljam da bi se napil, ker sicer ne pijem.

Nevem kako naprej, kako do njih, meša se mi kriv sem sam VEM

New Report

Close