Najdi forum

Zivjo,

Rada bi delila svojo zgodbo, saj sem izgubljena in ne vem ali lahko se naprej sanjam.
Ze po naslovo vidite, da sem se znajdla v situaciji kjer sem postala ljubica. Pomeni, noro zaljubljena v porocenega moskega. Ze od prvega trenutka, ko sva se spoznala, sva oba zacutila privlacnost. Tako se je pricelo dopisovanje, hecanje in seks. Dogovorila se, da se tu in tam dobiva. Oba sva noro uzivala v druzenju in seksu in kar naenkrat se je pricelo druzenje vsaki dan. Ne on in ne jaz nisva izdrzala, ce se en dan nisva videla. Vse to je bilo enostavno, da se videvava, saj ima on zeno in hcerko v tujini. Na zacetku mi je vse povedal, da ima druzino, da zene ne ljubi in nikoli ni bil zaljubljen. Zacutila sem to iskrenost in tako sva se iz tedna v teden bolj navezala in na koncu noro zaljubila. Iz seksa je prisla ljubezen. Sedaj sva noro zaljubljena, vem da je iskren z menoj, to mi je velikokrat dokazal z dejanji. Ziviva, kot da imava skupno zivljenje, pogovarjava se za prihodnost. On trdi, da bi se takoj locil, ce ne bi imel hcerke stare 3leta. Zelo je navezan na hcerko in jo obozuje. Govori, da zdaj tega ne more storiti, saj izgubi otroka, da morava skupaj to premagati, da bo prisel cas za to. Ampak kdaj? Kako? Jaz tako zelo zaljubljena sanjam na ta dan, da bom za njega edina. Zlomi me, ko odide k druzini, k zeni, vsaki mesec za dva, tri dni. Tako me boli, da ne morem normalno dihati. Zelo sem vesela, da obisce hcerko, ampak ko pomislim na zeno sem na dnu, saj vem, da sta spolno aktivna. On trdi, da to mora poceti. Na zacetku sem vse vedela, vse sprejela, saj nisem planirala, da se bova tako zelo zaljubila. Vse skupaj zdaj ze traja 8 mesecev.
Ali mislite, da sem naivna? Ali lahko se naprej sanjam in cakam? Bom kdaj lahko srecna z njim in imela svojo druzino, ki si jo neizmerno zelim? cakanje me ubija, veliko bolecine, ampak se vecja ljubezen.

Seveda sanjaš. Z njim nikoli ne boš imela družino. Bi se ločil pa ima hčerko, ko bo hčerka malo večja pa bo imel še eno. Seveda sam ne bi nič kriv. žena mu bo vse podtaknila.

Če mene vprašaš kaj bi naredil ti lahko rečem, da bi mu postavil ultimat: jaz ali žena. In to takoj ne šele čez nekaj let. Boš videla kako se bo končalo. Ostala boš sama, on bo odšel k ženi in si našel novo ljubico.

In nikar ne reči, da nisi bila opozorjena.

 

Seveda je možno, da se imata res rada, še bolj pa je verjetno, da ti potvarja resnico. To da poročen trdi takšne stvari o svoji ženi ni redkost. Ko boš dobro opazovala kako ti te stvari pove in s kakšnim odnosom prihaja in odhaja, boš sama prišla do zaključkov, le odprte oči imej. Malce ga vprašaj zakaj se je sploh poročil z njo, če ni bil nikoli zaljubljen, zakaj sploh začel tako vezo… so tudi pari, ki se zgodi otrok, a se ne poročijo, ker za poroko je treba že nekaj čutiti do človeka… tako na pamet in na silo lahko to storijo taki, ki so odrezani od svojih čutenj… in če je odrezan npr. kako to da je potem s  teboj lahko tako povezan. Je to res zato, ker si ti bolj prava ali pa rabi on adrenalin avanture, da je zaljubljen. Ne trdim, da to med vama ni ljubezen, a raziskuj, sprašuj, …opazuj pare, kjer je topla ljubezen in primerjaj, če je to med vama ali je med vama bolj adrenalin, avantura… in boš sama sebi odgovorila. Kdor koli drug se lahko pri tej sodbi zmoti, ti pa boš prišla do odgovora, če boš le želela. Predvsem pa vedi kaj si zaslužiš. Morda si zaslužiš to, da poročenemu pustiš, da ohrani družino in ti tvoj ugled in si najdeš nekoga, ki te bo lahko imel rad iz svobode. Otroci v takih zgodbah težko vse skupaj razumejo, četudi pride do razhoda in njihova žalost je nepojemljiva, vprašanje če kdaj ali nikoli v življenju ne prebolijo…tudi to je en aspekt o katerem se sprašuj in prisluškuj svojemu srcu kaj ti šepeta. …Šla skozi podobno in k sreči, še predenj se je kaj preveč zgodilo, uvidila resnico. Ti pa jo uvidi v svojem ritmu ali pa morda bodo tvoji zaključki drugačni. Srečno!

New Report

Close