Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Bruhanje pri otrocih

Bruhanje pri otrocih

Lep pozdrav

Upam da mi lahko pomagate moja punca je stara 11 mesecov in ma 9.800 kg po rojstvu je bruhala in do zdaj nikoli ni nehalo vedno bruha pod pritiskom vse kar poje spije vse pobruha izvidi so vedno bili uredu razen hemoglobina ki je bil mal nizji ampak je tudi to zdaj vredu smo naredili alergenski izvid na F2 mleko,beljak in rumenjal tudi to je bilo negativno vec nasvetov in kaj se da naredim da bi se to bruhanje ustavilo ali vsaj zmanjsalo ne dobim od svoje pediatrinje lepo bi vas prosila da mi pomagate in poveste kaj bi lahko bil vzrok temu bruhanju ona na dan sigurno vec kot 10krat pobruha drugac je vesela punca radovedna ampak me vseeno skrbi zakaj bruha v tej kolicini.Vnaprej hvala

 

Ali deklica samo poliva ali vse izbruha? Če gre za polivanje, nas ob izključitvi najpogostejših vzrokov gastroenteroloških ali alergijskih bolezni in ob primernem pridobivanju na telesni teži, ne skrbi pretirano. Nekateri otroci lahko polivajo tudi do prvega leta starosti, kasneje pa ob joku, vznemirjenosti, ipd, kar ne pomeni, da imajo kakšno bolezen.

 

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close