Najdi forum

ŽELIM JI POVEDATI, DA JO MOŽ VARA Z MANO

lepo pozdravljeni
bolj kot berem ta forum, bolj vidim, da ima veliko ljudi podobne probleme-govora bo o varanju.nisem pa zasledila, da bi kdo spregovoril o tem ali naj se to določeni osebi pove ali ne.
situacija je taka-standardno, spoznala sem ga čisto po naključju, dokler je prišlo do intimnosti je minilo kak mesec in še več, so bile pa kavice in srečanja redno na sporedu vsak dan. ima tako službo, da si lahko to privošči, je namreč vodja varnostnikov in je dejansko lahko vsak večer odsoten-ker ima pač službo a ne.dokler sem zvedela celotno situacijo je minilo tri mesece-do tega pa je prišlo tako, da so mi kolegi govorili, da ga videvajo z drugo in da dejansko živi z njo. ko sem ga o tem vprašala prvič, se je dejansko razburil, da kaj se vsi tolk ukvarjajo z njim in, da naj ga že pustijo pri miru – o tem ali živi z drugo ali ne, je seveda zanikal. drugič je na moje vprašanje, če ima drugo, odgovoril, da komaj še z mano shaja zaradi službe in da nima v nobenem primeru druge. tretjič sem pa zahtevala od njega, da mi vse pove, ker so mi zgodbice prijateljev že dejansko presedale-takrat je končno napočil čas resnice. priznal mi je, da res živi z njo in da imata 8 mesecev staro punčko in da imata trenutno krizo. po skorajšnjem živčnem zlomu, da se je lahko meni kaj takega zgodilo, sem se odločila, da nadaljujem, ker si nisem predstavljala v kaj se spuščam. po tem je sledilo obdobje, v katerem je ves svoj prosti čas preživel z mano, bilo je res čudovito-tega ne zanikam, bila sva povsod in čas z njim mi je pomenil vse-pomagal mi je pozabiti, da še nekdo obstaja v njegovem življenju.
sedaj, po letu in pol, je vse postalo neznosno.prišlo je do tega, da ne smem nikamor,ne smem se družit s kolegi, ne smem hodit na pijače, če se on ne strinja, ne smem nikamor na dopust, ker se boji, da bom koga spoznala in ga zamenjala.nikoli nisem zahtevala od njega, da jo pusti ali kar koli, ker njegova situacija je malo bolj zapletena-pustil je že eno ženo in otroka. v tem času, ko je spoznal sedanjo matero svojega drugega otroka, je bil pol leta z obema. sedanja se je dobila z bivšo in takrat, ko je bila krizna situacija, je on obema dal pogoj-katerega, mi ni povedal-ena je sprejela ta pogoj in tudi ostala z njim, druga je odšla z otrokom.sedaj je v isti situaciji.očitno je tak, da se problemom raje izogne kot pa da jih rešuje.
prišlo je do tega, da se zavedam celotne situacije in da nimam namena ostati z njim, ker ta človek nima obraza, nima vesti in nima pojma, kaj pomeni ljubezen, družina ali kar koli je povezano s tem. dejansko jo je hotel pustiti in biti z mano, vendar sva midva naletela na najine probleme, ker naj bi bila jaz neukrotljiva in da se ne bom mogla nikoli spremenit-sem mar žival, da me kroti?
njo je oblikoval do take mere, da iz nje nima več kaj za narest, skušal je tudi mene, vendar me očitno ne more, ker ga vse moti.
pravi, da me ima rad in da bo kr umru brez mene in da vsak dan razmišlja o tem, da bi bil samo z mano-jaz imam tudi želje, vendar nekaj narediti ali si želeti je velika razlika. ne zatiskam si oči in dejansko se želim umakniti,vendar preden to naredim, želim narediti še eno stvar.želim ji vse povedati, da si dejansko ženska predstavlja, kaj se ji dogaja. mene boli, ker vse vem. pravijo, da ne boli, kar ne veš. ni mi žal nje, ni mi žal njega, žal mi je otrok, da imajo takega očeta.
zavedam se, da s tem ne bom naredila nič dobrega,vendar imam v glavi samo to, da se mu maščujem in da mu uničim življenje kot ga je skoraj on meni…
vprašanje je torej – ji povedati ali ne, bi vi radi vedeli, kaj se dejansko dogaja ali ne – jaz vem, da bi-ne glede na posledice, ne glede na to ali onadva uredita odnose ali ne, ne glede na to, kaj mene čaka zaradi tega…
če bi mene mož varal na tak način kot je njo, bi bila hvaležna ženski, če bi mi to povedala…
prosim za kakršen koli nasvet, ki bi me ali odvrnil od tega ali pomagal oditi iz tega na kak drug način.
hvala vsem, ki si boste vzeli čas in premislili o tem
lp

Če bi imel namen biti samo s tabo, bi že bil. Torej je jasno, nima tega namena.
večina ti bo rekla, kaj si se sploh spustila v vezo, ko si izvedela, da ima drugo.
Jaz pa bi samo odgovoril na vprašanje, ne ne bi ji povedal, ker verjetno tako ali tako ve, če pa ne ve, pa kaj dosti ne bi pomagalo, saj je že imela isto izkušnjo, ti pa boš na istem kot ona, če ostaneš z njim.

KAr bi morala storiti, je to, da bi morala z njim prekiniti že takoj ko si izvedela. To boš pač morala storiti sedaj, tak, ki si izbira ženske vse povprek, tak ima življenje preveč rad, da bi umrl.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Poglej nima smisla ženski razlagati kaj počne,ker verjetno ona že vse ve,sploh če menja stolčke kot mi spodnje hlačke,svetujem ti da se oddaljiš od tega neodgovornega moškega,da z njim prekineš vse stike,da se ne poigravaš z mislimi o njem in s tem tratiš svoj dragoceni čas,ker ti on nima drugega ponudit kot slabe živce in omejevanje svobode.
Srečno in lp

primož, hvala za odgovor
kar se tiče tega, da če bi že hotel bit z mano, bi bil-do tega bi prišlo,če on ne bi našel slike mojega bivšega,”kako se zalizujeva in da sem jst na tej sliki noro srečna, da mene z svojimi očmi ni nikoli tako srečne videl”-kot se je on izrazil. za tem je sledilo obdobje groznega ljubosumja in prepovedanja različnih stvari. rekel mi,da mi pač zaradi tega ne verjame in kako naj on ve,da sem jaz ta prava. prišlo je tudi do tega,da je videla moj sms in sva si skupaj zmislila zgodbico zanjo. dokler je ležal zraven mene, ji je pisal sms-e, da on se že ne bo zagovatjal,da če hoče naj verjame če ne pa ne… takrat mu je rekla naj se izseli iz satnovanja, naj popoka stvari do naslednjega dne,vendar jo je umiril.
problem je v tem, da on če že bo šel stran, bo šel na tak način, da on ne izpade kreten, da jo je kao pustil zaradi druge.
samo še sovraštvo je v meni do njega in bolj ko berem to, kar sem napisala, bolj ga sovražim in bolj se bližam koncu.
vseeno me pa močno drži,da ji povem…

Mogoče bi pa še ti zanosila z njim, pa boš potem ženi šla povedat??

Zdaj pa resno: Končaj to vezo in se ne vpletaj več. Z ženo naj reši on, ker je tudi ona vedela, v kaj se spušča, saj je zaradi nje pustil ženi in otroka in očitno tej sedanji tako nebi nič novega povedala, pustila ga pa ona ne bo-ker ima z njim otroka;) On si bo pa našel četrto, če je že nima….ni problema!

Ti poskrbi zase!!

Tako kot je Primož rekel ,če bi imel namen biti s tabo ,bi že bil.Eni ne morejo iz svoje kože in bodo varali ne glede na to s kom so.Mislim ,da si tega ne zaslužiš! Tudi ,če bi se odločil za te,bi pač ti postala tista ,ki jo vara.Ne vem zakaj mu dovoliš ,da ti prepoveduje stike s prijateljicami? Njegovi pa jaz ne bi povedala.Pravijo,da dokler ne veš ,te ne boli.Ti veš kakšen je ,ampak ne uniči še njenih sanj o lepem življenju!

Pa to ne moreš verjet, moški so ja mojstri manipulacije, pa se to pripisuje ženskam:) Tip ima vse kure v kurniku pošlihtane, pa še verjetno malo k sosedovim skoči. Ženske malo pameti v roke no!

Ejejej…Beda od lajfa no.
Umakni se stran, drugič pa pamet v glavo, ni druge.

Sanj? Ja, res so le sanje, resnica nikakor. To je isto, kot če se ne oziraš na raka, zanikaš ga, dokler se že fajn ne razraste in začne bolet. Če je kaj resnice v energijah, v teoriji, da je ljubezen energija, potem ta žena te energije na prejema, a tega ni sposobna videti, ker ji ta prevarant verjetno vsak dan govori, kako jo ljubi in najbrž tudi redno seksata. Ženi grejo dragocena leta v nič, najbrž jo nekje globoko razjeda, a ne zmore videti, kaj ji tako zelo škodi. Odpri ji oči!

1. Mislila boš, da sem se zmotila, ko sem ti pisala naslednji stavek. Vendar se nisem. Snemi si na spletu dokumentarec Fat Girls and Feeders. Tukaj sicer gre za drugačno obliko manipulacije, vendar je cilj isti. Mogoče ti bo takšna skrajnost pomagala doumeti, kaj nekdo počne s tvojo glavo.

2. Imel je ženo in otroka. Potem si je omislil ljubico. In povsem enaka godlja, kot se je že enkrat zgodila, se dogaja tudi danes. Ko ima spet ženo in otroka ter ljubico. Če bi danes zapustil ženo in otroka, si prepričana, da ga želiš? Zakaj že? Da boš čez eno leto, največ dve, ti tista žena z otrokom, ki jo bo varal in ji iz ljubičine postelje pošiljal telefonska sporočila? Je to res tisto, kar si želiš? Verjemi, to je lose-lose situation.

In zakaj ti v tem trenutku razmišljaš o tem, ali bi in kako pomagala njej? Pomagaj sebi, ljuba duša, pomagaj sebi!!! Preden tudi ti postaneš ona. Kajti ona je bila pred letom, dvema ti.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Pozdravljena!

Iz izkušnje vam svetujem, da ji ne poveste. Mene je mož varal leto dni. Po dobrega pol leta mi je povedal in rekel da je prekenili z njo. Naivno sem mu verjela. Verjela sem mu tudi zato, ker sva si vzela veliko časa samo zase, odšla na podaljšan vikend sama brez otrok, šla vsaj enkrat na teden na večerjo, v kino ali samo na pijačo. Da o nežnih besedah in pozornostih, ki mi jih je namenjal sploh ne govorim. Potem pa šok. Njegova ljubica, s katero se je sicer še vedno dobival a vse manj,in ko je prekinil z njo, me je poiskala in mi vse povedala. Bila je tako nesramna, da mi je razlagala vse sočne podrobnosti njunega razmerja, govorila da nimam pojma, kaj se mi dogaja, da se mož ločuje in da se bo poročil z njo, me ozmerjala…, in vse to ker mi želi dobro? Če bi mi želela dobro, se ne bi prvi večer v lokalu obesila na mojega moža in se zapletla in zapletala z njim celo leto. In kaj je s tem dosegla? V resnici je prizadela samo najina otroka, ki si želita ob sebi imeti hkrati mamo in očeta, kar pa je po vsem žal nemogoče. Pa ne krivim nje za obnašanje svojega moža. Ni pa prav, da se je znesla nad mano in nad otroki ob spoznanju, da je bila samo zabava in iskanje potrditve ob prvih znamenjih impotence.
Njun odnos je njun odnos, vajin odnos je vajin odnos, povejte njemu kar mu imate povedat.
Maja

Se strinjam, da je treba zgodbo cimprej zakljucit, popokat kovcke…

Ne razumem pa zakaj ste (skoraj) vsi proti temu, da bi ženi povedala? Vsi predvidevate, da žena tako ali tako ve. Kaj pa če ne? Kaj ce sluti, ampak se prepricuje v nasprotno, ker nima dokaza? Kaj ce isce dokaz, ampak ga ne more dobiti, ker vse ljubice zanikajo in se skrivajo?
Ko ga vpraša ali je z drugo, ji verjetno natrosi miljon fraz v stilu “Zakaj je ljubosumna” in “da ljubi samo njo”…

Lahko je reci, da bi morala vedeti kaj jo caka, ko se je zapletla z zasedenim. Ampak ocitno jo je preprical v to, da je ona prava…nekateri fantje so tako spretni z besedami, da prepričajo zaljubljeno dušo v karkoli. In ker ga ljubi, bo raje verjela njegovim besedam kot svoji slutnji. Ker se ji zdi najbolj grozno, da bi se zmotila- da bi fanta pustila, čeprav je ni varal!! Zveza se nadaljuje, njo pa žre negotovost.

Ne vem, večkrat sem že slišala za primere, ko so vedeli znanci, prijatelji, ljubica…in se spraševali zakaj je žena še z njim, če vsi vedo, da jo vara. Pa ji je to kdo povedal? Ne, saj najbrž itak ve.

Ne govorim samo za ta primer… jaz bi želela izvedeti. Čim prej, tem boljše.

Prvič, njegovi ženi ne boš povedala ničesar novega. Saj njej je že iz njenih lastnih zgodb jasno, da jo tip vara. Najbrž je bil to, da bo imel ljubice, celo njegov famozni pogoj, ki ti ga je omenjal in na katerega je njegova sedanja partnerka zelo verjetno s stisnjenimi zobmi pristala.

Drugič, če hočeš imeti patriarhalnega mačota, ki ti bo eno primazal za vsak pogled v “napačno” smer, sam se ti bo pa gonil okoli kot nekastriran pes, se pač zagrebi zanj in ga imej. Ampak ne jamraj, ko bodo na sporedu udarci, varanje in totalno zanemarjanje gospodinjstva in morebitnih otrok. Zakaj te taki poden dedci sploh privlačijo, je pa vprašanje zate. Se ti življenje z enim normalnim tipom, ki te bo imel rad in ti bo zvest, zdi premalo adrenalinsko?

Ne vidim razloga, da ji lahko poveš. Iz tvojega posta razberem samo to, da iz maščevanja želiš prizadeti njega in njo.
Večji delež krivde, pa je tako ali tako na tvoji strani:
hitro si zvedela, da si le druga, s katero vara ženo. In s tem si se sprijaznila in uživala v trenutni sreči. Zdaj pa ko je hudo, ko je še tebi pokazal svojo “prijetno stran” imaš pa neustavljivo željo prizadeti še ženo.
Brez izgovorov prosim. Pojej to kar si si skuhala in ne vpletaj še drugih. Ko sta uživala, sta bila sama – zakaj ji takrat nisi povedala?
Bodi poštena.
Žena pa tako ali tako že gotovo vse ve. Ti ji želiš samo še malo olja priliti.
Ne vpletaj se v njun odnos. Reši svojega, dokler še bolj ne zapadeš v njegovo fobijo ljubosumja in krotenja.

se strinjam majapo,od neumnih žen ,mi še bolj jezijo neumne ljubice..
čeprav sem jaz mnenja naj punca bedaka brcne v rit,da bo odletel kolkr je dolg in širok
lp

Tudi jaz pravim – brcni ga v rit in to takoj in pozabi nanj.

Maščevanje pa je jed, ki je najbolj okusna, ko je hladna.

Torej ženi ne pripoveduj, ona ni nič kriva, on pa bo že kdaj kje na mino priletel.

Saj si bo tako našel novo ljubico, brez skrbi.

Maščevanje nikoli nima prav nobenega smisla. Sebi ne pomagaš, drugemu pa škoduješ. Zakaj? V tem primeru pa sploh. Maščevala bi se rada nekomu, ki je prav tako kot ti žrtev. Še večja žrtev. Bi rada prizadela njega? Ne boš ga, nikoli. Če misliš, da bo on kdaj čutil tako, kot čutiš ti, se zelo motiš. Verjemi, zate je bolje, da na travniku šteješ marjetice, kot da delaš načrte za maščevanje.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ah dajmo pozabit naravo njenih motivov….

meni je važno, da ima partner pravico vedeti, da bo naredila dobro, ne nekaj slabega.

Kar nekaj moških poznam, ki so varali svoje ženske v času nosečnosti ali ko je bil otrok še čisto majhen. To niso nič drugega kot navadni egoistični p… k …! Vsak normalen moški se zaveda, da je to zelo občuljivo obdobje za žensko, ko potrebuje največ pozornosti, ljubezni, pomoči … Če o kakšnem moškem mislim res najslabše in najgrše ravno o teh vrstah moških – varanje v tem obdobju.

Pred 10 leti sem imela kolegico, ki je bila zunaj z lupčkom, ko je bila žena v porodnišnici praktično cele tri noči sta sexala! Pa sem si mislim: saj je ona veliko bolj neumna kot on, ker ve kakšen je, pa je z njim. Razumeš? Sami pristajamo na to kar živimo. Dobro, da se sprevidela, da vidiš kakšen je in upam, srčno upam, da ne verjameš njegovim pokvarjenim besedam, s katerimi bi te rad obdržal in se še naprej igral s tabo – da bi kar umru brez tebe?!? 1000:0 zate, da si to spoznala in da ga ne želiš več v svojem življenju. In da – povej, povabi žensko na kavo in ji vse povej – jaz bi ti bila hvaležna in tudi ona ti bo, če je kolikor toliko osebnostno zrela!!!

To kako si se lahko zapletla v tako vezo in sanja o skupnem življenju z nekom, ki ima tako preteklost je brezpredmetno govoriti, namreč tako je pač bilo in to je dejstvo, ki se je (žal) zgodilo. Sedaj ti svetujem, da se umakni, dokler je še čas – če sploh je, kajti zdi se mi, da si preveč globoko zabredla v zgodbo. Nihče ti ni svetoval, da ji to povej. Sama pa ne vem kaj bi ti rekla. Po eni strani je dobro, da jo popokaj čim bolj stran, ustvari si lastno življenje brez njega.. Po drugi bi pa tudi jaz na tvojem mestu imela določene dvome, povedati ali ne? Ne vem, saj bi kot žena takega prasca (žal to res je), to želela vedeti, čeprav mislim, da ona to ve, le laže samo sebe.

Lep pozdrav, Sie

p.s. Pa sporoči kako si se odločila in kaj boš storila. Veliko sreče!

New Report

Close